Senior konstruktör inom kraftelektronik

Stockholm

Megger test instruments – Work wherever you work


 

Megger Sweden söker Senior konstruktör inom kraftelektronik

Megger växer! Vill du att ditt arbete ska bidra till ett mer hållbart och säkert samhälle? Vi hjälper våra kunder att varje dag kunna leverera den elektriska energi som vi människor använder runt om i världen. I rollen som konstruktör hos Megger får du arbeta med avancerade test- och mätinstrument  tillsammans med seniora och kompetenta kollegor som alla har ett gemensamt brinnande intresse för teknik! Intressant? Läs vidare!

 

Om tjänsten

Vi på Megger söker nu en konstruktör med ett passionerat intresse för kraftelektronik som kan bidra med utveckling av våra unika produkter. Tjänsten består främst av följande arbetsuppgifter:

 • Kraftelektronikkonstruktion för våra mätinstrument. Allt från låg effekt till flera kilowatt.
 • Konstruktion av analog mätelektronik
 • Design av koncept- och principlösningar
 • Framtagning av konstruktionsunderlag och systembeskrivningar
 • Test av nya konstruktioner och prototyper
 • Vidareutveckling och underhåll av befintliga produkter

Som anställd hos Megger erbjuds du att:

 • Arbeta med världsledande teknik inom bärbara test- och mätinstrument för elektriska mätningar.
 • Arbeta under samma tak som både produktledning, inköp och produktion vilket är unikt i branschen.
 • Verka i en kreativ arbetsmiljö med egen labb-bänk och ett välutrustat EMC-labb.
 • Få en närvarande och engagerad chef – samtliga chefer hos Megger går ledarskapsprogram för att kunna stötta alla sina medarbetare på bästa sätt.
 • Bli en del av ett företag med stor mångfald, dedikerade medarbetare och ett gemensamt brinnande intresse för tekniken. Megger kännetecknas av en inkluderande företagskultur med korta kommunikationsvägar.

Din profil

Du är förmodligen civil- eller högskoleingenjör inom elektroteknik. Du har flera års erfarenhet inom kraftelektronikkonstruktion. Du har instrumentvana och tycker det är roligt att labba. Du har kännedom om gällande standarder och direktiv inom teknikområdet som LVD och EMC. Det är meriterande om du har erfarenhet inom digital elektronikkonstruktion och DSP-programmering för styrning och reglering av omvandlare.

Som person är du öppen, drivande och resultatinriktad. Du har ett stort teknikintresse och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du gillar det mindre bolaget där du kan vara med och påverka. Eftersom vi arbetar tvärfunktionellt inom Megger behöver du ha lätt för att samarbeta inom och mellan avdelningar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 

Övrigt

Frågor om tjänsten kan besvaras av Anna Halldén, Team Manager – HW Engineering, 08-510 195 10 eller anna.hallden@megger.com. Har du frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta Susanna Avedal (HR) på susanna.avedal@megger.com eller 08-510 195 68.

Tillsvidareanställning med fast månadslön. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Megger är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen och bidrar på så sätt till ett mer hållbart och säkert samhälle. Det gör vi genom att hjälpa våra kunder att leverera den elektriska energi du använder varje dag på ett effektivt sätt. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Megger Sweden AB omsätter 300 Mkr och har ca 110 anställda på kontoret i Danderyd.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.