HR-administratör

Stockholm

Megger Sweden AB söker en HR-administratör

Vill du jobba brett inom HR med varierande arbetsuppgifter, med betoning på administration? Är du en serviceinriktad person som tycker om att arbeta med personalfrågor och kommunikation? Då ska du söka tjänsten som HR-administratör hos Megger i Danderyd!


Om tjänsten

Du kommer att stötta HR-chefen i hennes arbete och fokus ligger på administration. Tjänsten är varierande och du kommer att få arbeta med många olika delar inom HR. En del av tjänsten utgörs av support till företagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • HR-administration (t ex. anställningsavtal, sjukskrivningar, lönerevision, skapa/uppdatera policys, medarbetarundersökning)
  • Kontakt med vårt externa löneoutsourcingföretag samt administrativt stöd i löneprocessen månadsvis
  • Rekrytering i samarbete med cheferna i allt från kravprofil, annonsskrivning till intervjuupplägg.
  • Introduktion av nya medarbetare, samt avslut i form av bl. a ”exitsamtal”
  • Företagets kontaktperson för diverse försäkringar, t e x pension.
  • Koordinera personalevent, t ex. julfest, samt företagsmassage
  • Arbetsrätt
  • Generellt employer branding-arbete
  • Hantera frågor och uppdateringar gällande GDPR
  • Stötta VD i administration, ekonomiska rapporter, nyckeltal och organisationsscheman. Även viss internkommunikation i form av innehåll till företagets intranät

Som anställd hos Megger erbjuds du att bli en del av ett företag med stor mångfald och dedikerade medarbetare. Företaget kännetecknas av en inkluderande företagskultur med korta kommunikationsvägar. Megger satsar på att få närvarande och engagerade chefer – samtliga chefer hos Megger går ledarskapsprogram för att kunna stötta alla sina medarbetare på bästa sätt.

 

Din profil

Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom HR/personal men det är inget krav. Vi ser att du har några års erfarenhet av brett HR-arbete eller HR-administration. Du bör ha erfarenhet av arbetsrätt och vara bra på att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Goda kunskaper i MS-Office och särskilt goda i Excel ser vi som en självklarhet.

Som person är du positiv, serviceinriktad och har hög integritet. Dessutom ser vi att du har hög social kompetens och ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Eftersom tjänsten innebär en hel del administration vill vi att du är noggrann och har ett öga för detaljer. Personlig lämplighet kommer att vara mycket avgörande i den här rekryteringen.

 

Övrig info

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten kan besvaras av AnnSofie Elgström, HR-chef, 08-51019519 eller annsofie.elgstrom@megger.com. Har du frågor rörande rekryteringsprocessen kontakta Susanna Avedal (HR), susanna.avedal@megger.com eller 08-510 195 68.

”Megger är en ledande leverantör av högteknologisk test- och mätutrustning för elkraftsbranschen och bidrar på så sätt till ett mer hållbart och säkert samhälle. Det gör vi genom att hjälpa våra kunder att leverera den elektriska energi du använder varje dag på ett effektivt sätt. Vi utvecklar och tillverkar avancerad hård- och mjukvara för att erbjuda kunder över hela världen en totallösning innehållande support, service och kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning. Megger Sweden AB omsätter 300 Mkr och har ca 110 anställda på kontoret i Danderyd”.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.