MaskinGruppen

Servicetekniker

Ängelholm

MaskinGruppen AB söker driven servicetekniker till Ängelholm!

Vi på MaskinGruppen söker nu en ny person som vill bli en del av vårt härliga lag! Hos oss är det högt i tak och vi tror både på riktigt hög kvalitet i arbetet och en arbetsplats som är rolig att komma tillbaka till varje dag. Låter det som något för dig? Läs vidare!


Om tjänsten

Vi söker just nu en social och framåt servicetekniker till Ängelholm. I arbetsuppgifterna ingår allt från service och underhåll till avancerade reparationer och felsökningar, både i verkstad och ute på fält. Du som blir vår nya kollega kommer att ingå i ett verkstadsteam och passar extra bra för dig med god lagarbetsanda. Inte nog med det, du kommer samtidigt få glädjen att arbeta en hel del självständigt med eget ansvar. Vi erbjuder dig en social och öppen arbetsplats fylld med utmaningar, maskiner och möjligheter till vidareutbildning.

Om dig

Känner du att det låter intressant? Då tror vi att du har god kännedom sedan tidigare om lantbruksmaskiner, gärna med fordonsteknisk utbildning och/eller tidigare erfarenheter inom branschen. Eftersom vi är en social arbetsplats med många aktiviteter och oslagbar laganda hoppas vi dessutom att du gärna tar för dig och aldrig backar för att be om hjälp eller hjälpa andra. Du som blir vår nya tekniker kommer att komma in i arbetsplats som är fylld av givande utmaningar och du bör därför ha ett positivt tänk och gillar att varje dag är en ny dag.

Om oss

MaskinGruppen AB är ett företag inom lantbruks- och parkmaskinsbranschen med verksamhet i Ängelholm, Falkenberg och Eslöv. Vi är ca 50 anställda och arbetar för att marknadsföra marknadens ledande lantbruks-, park- och trädgårdsmaskiner med tillhörande service och reservdelar. Idén bakom Maskingruppen i Ängelholm är att samarbeta nära kunden och att aktivt delta i utvecklingen i branschen. Företagets största kundkrets kommer från marknadens ledande leverantörer inom lantbruk, kommunverksamhet och golf. Tillsammans med dem får vi arbeta för något som är viktigt för hela vårt samhälle.

Om du gillar utmaningar som är givande har du kommit rätt! Som tekniker här får du utbildningar så att du blir expert på de maskiner vi arbetar med och marknadsför. Sen tycker jag om att öppenheten i företaget är stor och att vi bryr oss om varandra - alla ska trivas och må bra. Vill man prata med högsta chefen är det inga problem, här är ingen svår att få tag i eller skapar trösklar i onödan. Tillsammans blir det roligare och vi skapar en härlig laganda när vi gör vårt bästa för att skapa god kvalitet i det vi gör. Dessutom har vi en lite speciell grej hos oss - vi har en skördefest varje höst! Det är himla kul, och i väntan på det tar vi gärna en after work när helst det passar. Det finns många fler sociala aktiviteter som vi gör, både stora och små, och det gör också detta till en väldigt bra arbetsplats. Jag trivs här!

En av våra medarbetare

Har du frågor om tjänsten, kontakta Anton Nilsson, 0431 415 600 eller anton@maskingruppen.com

Vi ser fram emot att höra från dig!