Marimi

Servicetekniker mobila maskiner

Stockholm

Servicetekniker mobila maskiner sökes!


 

Är du en mekare av rang? Börjar det klia i fingrarna när du hör en motor kärva att hitta lösningen på problemet? 

Då kan du vara pusselbiten vi söker till våra verkstäder i Jakobsberg och Tumba!

Som servicetekniker på Marimi är du en av vardagshjältarna inom vägunderhåll som får Stockholm att fungera. Eftersom vi jobbar ute i fält och hanterar en stor variation av tunga fordon och mobila maskiner, söker vi dig som har samlat på dig en bred kunskap inom mekanikeryrket.

Mer specifikt, har du bra kunskaper inom mekanik, hydraulik, elektronik, felsökning och svets/smide? Och en vilja att vidareutveckla dessa kunskaper? 

Vad väntar du på? Då vill vi höra från dig redan idag! 

Ingen dag är den andra lik

På Marimi kan vi garantera dig ett utmanande och omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du arbeta med allt från plogar och saltspridare på vintern till TMA-bilar, tunneltvättar och sopmaskiner på sommaren. Vi på Marimi vill vara bäst på det vi gör och håller oss ständigt uppdaterade inom den senaste tekniken för hydraulik och elektronik. Som servicetekniker hos oss kommer du främst att arbeta med att felsöka, reparera och serva olika typer av specialmaskiner både på någon av våra verkstäder i Tumba eller Jakobsberg och ute i fält.

Marimi som arbetsgivare

Vi är en platt organisation som tror på starkt samarbete och stötta varandra för att hitta de bästa lösningarna för kunderna. Eftersom vi har en bred kundbas hanterar vi många olika typer av maskiner, därför har du som mekaniker hos oss fina möjligheter att ta ditt tekniska kunnande till helt nya nivåer! Här varvas hands on-lärande på jobbet med kurser och vidareutbildningar så att du ständigt kan utvecklas och ta dig framåt.

Har vi lyckas övertyga dig om att Marimi är rätt arbetsgivare för dig? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan via formuläret nedan så hör vi av oss!

Om du har några frågor om tjänsten får du gärna kontakta Marika Ström på tel. 073 800 57 39 eller mejl ms@marimi.se

Välkommen till Marimi!

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.