Marimi

Servicetekniker

Stockholm

Vi söker servicetekniker av mobila maskiner!

 

Föreställ dig följande scenario: En lastbil med plogarna nere har stannat på E4:an, morgontrafiken börjar strax strömma in och den enda som kan förhindra ett förödande trafikkaos är du. Ja, det är inte ett helt ovanligt scenario på vägarna. Och där kommer du att vara en av våra vardagshjältar inom vägunderhåll som får Stockholm att fungera.
Är du en problemlösare som tänker utanför boxen och gillar utmaningar? Läs då vidare.

 

Om tjänsten

Ingen dag är den andra lik. På Marimi kan vi garantera dig ett utmanande och omväxlande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du arbeta med allt från plogar och saltspridare på vintern till TMA-bilar och tunneltvättar och sopmaskiner på sommaren. Vi på Marimi vill vara bäst på det vi gör och håller oss ständigt uppdaterade inom den senaste tekniken för hydraulik och elektronik.

Som servicetekniker hos oss kommer du främst att arbeta med att felsöka, reparera och serva olika typer av specialmaskiner både på någon av våra verkstäder i Tumba eller Jakobsberg och ute i fält.

 

Om oss

Vi är en platt organisation som tror på starkt samarbete och stötta varandra för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Eftersom vår kundbas är bred hanterar vi många olika typer av maskiner, och därför har du som servicetekniker hos oss fina möjligheter att ta ditt tekniska kunnande till helt nya nivåer! Här varvas hands on-lärande på jobbet med kurser och vidareutbildningar så att du ständigt kan utvecklas och ta dig framåt.

”Det bästa med att arbeta på Marimi är att vi har en riktigt härlig stämning i teamet! Vi har kul när vi arbetar och alla hjälps åt att dra åt samma håll. Eftersom att arbetet är brett finns det dessutom mycket att lära sig här, vilket är stimulerande!"

berättar Christopher, Servicetekniker

Om dig

Så vem är du? En problemlösare av rang kanske? Det hoppas vi, då det är något som vi gärna ser hos personer i vårt team.

Vi tror också att du som söker har någon form av teknisk utbildning i grunden. Kanske har du jobbat några år som servicetekniker eller är du nyutbildad med en hunger att utveckla dina kunskaper? Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse för teknik, en stark vilja att lära och driva utvecklingen framåt. Vi ser även gärna att du har goda kunskaper inom hydraulik och elektronik så att du på ett effektivt sätt kan felsöka olika system! B-körkort är en självklarhet!

Har du dessutom kunskap inom svets och smide eller sitter på ett c-körkort? Det är extra meriterande såklart.

Vidare tror vi att du även också att du har en stark initiativförmåga och när du kör fast har du inga problem att bryta dig ur boxen och tänka ut nya, smarta idéer. Eftersom det förekommer mycket kundkontakt i vardagen tror vi även att du är en positiv och social person som sätter ett stort värde på att leverera bra service.

 

Lön

Vi tillämpar fast lön samt övertids- och jourersättning. Vi erbjuder även tjänstepension och privat sjukvårdsförsäkring.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Marika Ström på tel: 073 800 57 39 eller mail: ms@marimi.se

Låter detta som något för dig? Det både tror och hoppas vi! Vänta i så fall inte – skicka in din ansökan idag!
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.