Parkering Malmö

Controller

Är du en målfokuserad, affärsmässig och  ansvarstagande person som trivs med att arbeta i en mångfacetterad roll? Då har vi uppdraget för dig! Just nu söker Parkering Malmö dig som vill axla en spännande roll som controller med inriktning mot redovisning och ansvar för bolagets direktupphandlingar.


Om tjänsten

Ekonomiavdelningen består idag av 5 engagerade och självgående medarbetare. Du erbjuds en utvecklande och varierande tjänst direkt underställd ekonomichefen. Tjänsten innebär bl a att du genomför, utvärderar och tilldelar inköp via direktupphandling. Du kommer att ansvara för att göra större avrop (förnyad konkurrensutsättning) samt ha ansvar för bolagets avtalssystem och uppföljning av gjorda inköp. Tjänsten innebär även arbete med leverantörsreskontra samt bokslut och delårsrapportering. Du kommer också att vara ansvarig för bolagets ägarrapportering samt hantera bolagets rutiner kring diarieföring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om dig

För att vara lyckosam i tjänsten har du som lägst en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning och/eller finansiering samt minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av kommunal verksamhet och offentlig upphandling är meriterade. Du har ett gott ordningssinne, är noggrann och lösningsorienterad. Då tjänsten innebär många kontaktytor både internt och extern har du en mycket god samarbetsförmåga. Din sociala kompetens värdesätts högt då bolaget har tre värdeord att leva efter – Kompetent, Öppen, Positiv.


Om Parkering Malmö

Parkering Malmö är ett expansivt kommunalt bolag med ca 70 medarbetare. Vårt uppdrag är att bygga och förvalta parkeringsmöjligheter på tomtmark i Malmö. Vi erbjuder helhetslösningar för parkering i egna anläggningar och på uppdrag av andra fastighetsägare. Vi äger 10 parkeringshus och förvaltar sammanlagt över 45 000 parkeringsplatser. Parkering Malmö bygger, förvaltar, hyr ut och övervakar parkeringsplatser i Malmö. Vi skapar plats ur många olika perspektiv med fokus på trygg parkering, hållbar parkering och digital parkering. Vi finns till för dig och alla andra som behöver plats. Besök gärna vår hemsida, www.pmalmo.se

På Parkering Malmö arbetar vi aktivt med mångfald och ser nyttan med en blandad persongrupp, och värdesätter den kunskap och erfarenhet som detta medför. Vår gemensamma värdegrund – Kompetent, Öppen och Positiv – är kärnan för hur vi uppträder och bemöter såväl varandra som allmänheten.

Ansökan och kontakt

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Michael Olsson via mail, michael.olsson@pmalmo.se. Sista ansökningsdag är den 3 november 2019