Lundaman Instrument

Servicetekniker

Malmö

Lundaman söker driven Servicetekniker med intresse för försäljning!

 

Vi på Lundaman söker en ny medlem till teamet som är sugen på att både lyssna på och prata med våra kunder. Intresse för teknik och datorer är meriterande. I ett första skede kommer du att hjälpa oss med telefonsupport, tillverkning av mindre detaljer samt att hantera och skicka reservdelar från vårt huvudkontor i Malmö. I framtiden ser vi dig som vår förlängda arm ute på fältet där du växer in i en roll mer inriktad mot sälj och kundkontakt. En del av arbetet i fält är att tillsammans med kunden komma fram till hur just dennes upplägg bör vara. Då vi är ett mindre företag som vill växa är det extra viktigt att komma med egna affärsmässiga initiativ som utvecklar både kunden, oss och dig själv. Du är inte rädd för att få skit under naglarna.

Det är viktigt att du känner dig bekväm med att lyssna på kundens situation för att sedan hjälpa denna till rätta. Du bör även känna dig bekväm med att prata inför grupp och du är duktig på att lösa tekniska problem. Du kommer utgå från huvudkontoret i Malmö där vi sitter i trevliga lokaler utmed havet med fantastisk utsikt, här sitter du med dina kollegor som är en grupp glada och spontana personer i åldersspannet 25–40 år.

Det finns dessutom stora utvecklingsmöjligheter på Lundaman för dig som ser långsiktigt på tjänsten. Vi hoppas att du ska känna dig välkommen att utvecklas och ha roligt tillsammans med oss.

 

Tjänsten är en heltidstjänst med utgångspunkt Malmö och minst B körkort krävs. Du bör ha goda kunskaper i datasystem såsom Android, Windows, Excel m.m.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Erfarenhet som servicetekniker inom fordonsindustrin är meriterande men inget krav.
Meriterande är det även om du arbetat med uppsökande försäljning eller försäljning av annan form.

 

Mer om Lundaman

Lundaman instrument är en av Sveriges främsta leverantörer av hjullastarvågar till lastmaskiner och truckar! I mer än 30 år har vi erbjudit marknadens mest lättanvända produkter och troligtvis landets bästa service.

Per Forsman startade Lundaman Instrument 1991 med en egen svensktillverkad hjullastarvåg vid namn IBN92. Den var då marknadens minsta helautomatiska hjullastarvåg och marknadsledare inom sitt område. Med åren har vi kompletterat sortimentet med Lundaman Classic och Professional, och presenterade under 2018 det senaste i vågbranschen, nämligen Lundaman P2.

Lundaman Instrument är med sitt totalkoncept: försäljning, rådgivning, installation, utbildning, service, specialanpassning, uppdatering samt förbättring av produkter och programvaror, en helhetsleverantör!

Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Varm välkommen med din ansökan eller frågor till vår servicechef Daniel Fredriksson på:

anstallning@lundaman.se eller +46 (0)705-299513

 

Click or drag a file to this area to upload.