LPE Sverige

Teamledare Grönytor

Gunnilse

Teamledare Grönytor

 

Enheten Grönytor befinner sig på en spännande tillväxtresa med många nya projekt på gång! Därför söker vi ytterligare en Teamledare som vill vara med och driva våra projekt.

 


 

Vill du ha varierande arbetsdagar? Då har du hittat rätt!

Vi kan lova dig en sak – hos oss på LPE Sverige AB är ingen dag den andra lik! Du kommer att arbeta ute i produktionen och sitta inne på kontoret med ekonomi och administration. Du kommer inom ramen för dina projekt att ansvara för den dagliga verksamheten gällande personal, arbetsmiljö, uppföljning av ekonomi och lönsamhet i projekten samt kvalitetskontroller och merförsäljning.

 

Hos oss kommer du få din röst hörd!

Vi vill självklart höra dina tankar och idéer! Därför kommer du vara med och planera jobben i projekten, men även medverka vid uppföljningsmöten för att se till att tidsplanen följs, bedöma hur arbetet flyter på och vad vi kan ändra för att bli mer effektiva. Dessutom kommer du vara den som håller kontakt med kunder och leverantörer.

 

Är du vår nästa Teamledare grönytor?

Vi vill att vår nästa kollega har med sig en bred kompetens till oss och därför ser vi att du har någon form av trädgårdsutbildning eller har arbetat med skötsel av grönytor i minst 2 år. Om du dessutom har arbetat som arbetsledare med tillsyn och skötsel av grönytor är det kanon! Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana samt fallenhet och intresse för administrativt arbete.
Vi tror att du gillar när det händer mycket, och snabbt kan anpassa dig till nya projekt och förutsättningar. Eftersom du kommer att ha personalansvar och leda ett team, så tror vi att du är en lagspelare som har lätt för att få kontakt med andra. Vi arbetar med lean, så du måste tycka om ordning och reda! Något annat som du också gärna får gilla är kundkontakt. Ibland kommer kunder ut på arbetsplatsen och då krävs det att någon som är bekväm med att ta hand om kunden, eftersom den personen är du! Sist men inte minst, har du ett B-körkort? Bra! Det kommer du behöva så du kan ta dig till projekten.

 

Erbjudande

Vi erbjuder dig en stimulerande utmaning där du får arbeta tillsammans med ett mycket professionellt team i ett branschledande och framgångsrikt företag. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar och tjänstepension. Det finns även friskvårdsbidrag.

 

Om LPE Sverige AB

LPE Sverige AB är ett av Västsveriges ledande företag inom utemiljö.
Vi skapar och underhåller livsmiljöer och hjälper till med allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom Anläggning, Skötsel och Maskintjänster. Vi värnar om vår miljö och skapar hållbara lösningar.
Från idé till livskvalitet.

 

Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta gärna vår arbetsledare Paulina på 073-9425572.

Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi kallar till intervju löpande.

Click or drag a file to this area to upload.