LP Måleri

Vi söker målare

till Helsingborg och Malmö

Utbildad målare redo att sätta färg på tillvaron?

Vi vill träffa dig!

Uppskattar du ett flexibelt yrke där dagarna sällan är färglösa kopior av varandra? Bra! Då kan du läsa vidare. Nu söker LP Måleri efter relationsskapande, utbildade målare som har gesällbrevet redo i innerfickan och trivs med att vara självgående.

Vi är ett företag som alltid har siktet inställt på att leverera toppkvalitet till våra kunder och strävar efter att ständigt förbättra oss. Hos oss hittar du ett härligt gäng där alla blir lyssnade på och backar upp varandra. Är det kanske du som står där med rollern över axeln och vill bli en del av familjen?


Vår nästa målare – vem är du?

Vi letar efter en pigg och glad målare som trivs med att jobba under eget ansvar och ta egna initiativ. Drivs du dessutom av att uppfylla, och gärna överträffa kundernas förväntningar och gillar att ständigt utveckla dina kunskaper, så kommer du passa som handen i handsken hos oss.

Tidigare erfarenhet av lägenhetsmålning är meriterande och körkort är ett krav.

Hur är det att jobba hos oss?

Vi tog pulsen på några av kollegorna för att förmedla en bild av vad det innebär att jobba här hos oss. Så här lät det:

”Jag uppskattar att vi har mycket att säga till om hur vi vill driva jobben inom dom ramar som finns. Vi får bra uppbackning från företaget och ingen hindrar nytänkande.”

”Vi är ett glatt gäng med härlig sammanhållning som jobbar med frihet under ansvar.”

”Dagarna är utmanande och lärorika vilket känns väldigt kul!”

Om LP Måleri

Vår ständiga målsättning är att med god ekonomi för både kunder och företaget leverera tjänster och produkter med kvalitet som tillgodoser kundernas önskemål.

Hos oss delar alla medarbetare på kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöarbetet och bidrar aktivt med sitt yrkeskunnande och engagemang i samspel med företagets resurser, säkerhet och system. Vi är särskilt måna om den planet vi alla bor på, och arbetar ständigt med att förebygga föroreningar och minska vår klimatpåverkan.

Sugen på att greppa färgburken?

Vi ser fram emot din ansökan!