Vi söker Pappläggare/Takmontör

till Malmö/Lund

Anser du att du är en av dom bästa pappläggarna?

Då söker vi DIG! Stämmer detta även på din kollega? Ja men då söker vi ER! Vi anser nämligen att vi är den bästa arbetsgivaren och är Skånes bästa firma på att lägga papp. Idag är vi ett grymt gäng som har kul på arbetstid och efter arbetstid. Så vi lägger stor vikt vid att du ska passa in i gänget.

Vilken typ av jobb har vi? Det försöker vi anpassa efter er önskemål. Är listteckning det bästa du vet? Eller är du sugen på lite pannetak då och då? Eller är platta radhustak din grej? När man jobbat med tak i över 40 år, och dessutom är grym på det. Då kan man välja lite vilken typ av jobb man ska ta. Vi lyssnar helt enkelt på era önskemål! För som vi sa tidigare. Vi jobbar för att vara den bästa takläggaren, och då måste man ha den bästa personalen. Hur länge får man behålla sin personal om man som arbetsgivare inte bryr sig om personalens intressen?

Om oss

Lomma Tak är en skånsk takentreprenör som grundades 1979. Hos oss arbetar ca 25 engagerade medarbetare som tillsammans har över 500 års erfarenhet av tak och plåtarbeten. Vår gedigna kunskap gör att vi varje dag stolt vårdar både företagets och hantverkarens egna varumärke genom att leverera snygga och fackmannamässiga jobb av högsta kvalité till såväl privatpersoner som företag, kommuner och försäkringsbolag. Med över 40 år i branschen är inget jobb varken för stort eller för litet för oss – vi tar oss an varje uppdrag med ett leende. För att kunna erbjuda våra kunder smidiga och effektiva helhetslösningar för husfasader har vi vidare ett antal noggrant utvalda underentreprenörer att ta hjälp av. Med återkommande samarbeten och en delad syn på kvalité gällande utförande och arbetsmiljö skapas de bästa förutsättningarna för lyckade projekt. Utöver våra underentreprenörer har vi även ett antal samarbetspartners som levererar högkvalitativa material och verktyg. Sammantaget lägger våra engagerade medarbetare, underentreprenörer och samarbetspartners grunden för Lomma Taks framgång.

Vill du vara en del av framgången?

Tveka då inte på höra av dig till oss redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss så kanske vi kan ta en lunch. Jag bjuder!

//Johan Lomma Tak