Lindesbergs Bygg

Vi söker nya medarbetare

Som klippt och skuren för en byggfirma med oslagbart driv? Vi måste snacka.

Vårt sammansvetsade gäng på Lindesbergs Bygg AB vill bli ännu större. Därför letar vi efter just dig som har hjärtat på rätta stället och en hög motivationsnivå.

 

Vad letar vi efter?

Vi letar bra folk till flera avdelningar inom bolaget så det viktigaste är att du passar in i teamet. Sen om du är snickare, maskinförare, platschef, projekt- eller arbetsledare spelar ingen roll. Vi pysslar med allt inom bygg, så känner du att du har vad som krävs för att söka din befintliga roll eller har du ambitionen att ta nästa steg i karriären? – släpp allt och sök.

 

Vad säger kollegorna om Lindesbergs Bygg?

”Jag började på Lindesbergs bygg av en slump som snickare utan några större tidigare erfarenheter, jag märkte snabbt att man fick chansen att utvecklas här. Har man bara ett driv så finns inga begränsningar.”

”Varje år har vi julbord och sommarfest men vi brukar även hitta på något under hösten som t.ex. en fiskedag. Innan sommarsemestern gör vi också alltid något kul som go-cart, paintball, padel, relax eller att käka nåt gott.”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Lindesbergs Bygg:

  • Frihet under ansvar.
  • God gemenskap med möjlighet till padel och gym i samma fastighet som huvudkontoret.
  • Hos oss finns inga begränsningar hur långt DU kan nå.
  • Vi sätter stort värde på erfarenhet och engagemang i större utsträckning än utbildning, i vårt företag kommer alla tjänstemän från det egna ledet.

Om Lindesbergs Bygg

År 2007 startade vi vår verksamhet med två anställda och man kan lugnt säga att mycket har hänt sedan dess. I dagsläget är vi ca 30 anställda och aktiva i hela Mellansverige där vi åtar oss alla typer av byggprojekt. Bolaget har en fortsatt stark tillväxt. 2017 var årsomsättningen 94 miljoner och 2021 ca 480 miljoner och vi har även varit Gasellföretag samtliga år mellan 2013 och 2021.

Ansök enkelt och smidigt här!