Väx med oss

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker – och vi vill stödja dig så att du kan arbeta med det du brinner för.

 

 

Elin Stoij

Med en bakgrund som civilingenjör i teknisk design och med en master i industriell ekonomi har Elin gjort karriär inom koncernen. Elin kom in som trainee 2011 och har därefter haft roller både i Sverige, Danmark, England och USA. Sedan augusti 2016 är hon tillbaka på huvudkontoret i Stockholm där hon arbetar som Senior Brand Manager med ansvar för hela Lantmännens knäckebrödsaffär inkluderat varumärket Finn Crisp.

Vi satsar på våra ledare

På Lantmännen internrekryterar vi till många högre befattningar, eftersom vi tror att praktisk erfarenhet från företaget är avgörande för att utveckla det bästa ledarskapet. För att vässa både nuvarande och blivande chefer ytterligare har vi utvecklat interna, skräddarsydda utbildningsprogram för ledande befattningshavare och yngre talanger. Oavsett om du är ny eller gammal hos oss finns det alltså många goda anledningar att utvecklas tillsammans med oss.

 

  • Explore – Vårt program för unga talanger handlar om att utforska sig själv och sin egen potential, och samtidigt få en djupare insikt i Lantmännens verksamhet.
  • Grow – För mellanchefer har vi programmet Grow, en 13-månaders heltäckande utbildning inom ämnen som strategi, resultatorienterat ledarskap, förändringsdynamik och att leda grupper. Vi arbetar också med mentorer, coaching, ledarskapsseminarier och webbaserade utbildningar.
  • Accelerate – Coachingprogrammet Accelerate ger våra mest erfarna ledare chansen till en 18-månaders utvecklingsresa med tillgång till en extern coach.

 

Vi vill att våra ledare kontinuerligt ska utveckla både sig själva och andra medarbetare, och vara skickliga på att motivera och inspirera andra – bland annat genom att se potentialen i varje individ. Att kunna kommunicera tydligt och vara inkluderande och mottaglig för intryck är viktiga egenskaper för en ledare på Lantmännen. Därför har vi utarbetat sex ledstjärnor för våra ledare, som visar hur vi ser på arbetet som chef.