Långholmen Hotell & Restaurang

Receptionist

Stockholm

Långholmen Hotell & Restaurang söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad och flexibel. Som person är du väldigt social och du brinner för servicebranschen, du tar ansvar, vill ha kul på jobbet och gillar att arbeta i team.

  • Du trivs med många bollar i luften och dina arbetsuppgifter kommer att vara väldigt varierande.
  • Du ska behärska god svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet inom besöksnäring sedan tidigare och att du har ett genuint intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor.
  • Du är väldigt flexibel och har inga problem att jobba helger eller kvällar.

Vi erbjuder dig en trygg och välkomnande arbetsplats där du blir en del av ett lag som hjälper varandra och jobbar mot samma mål. Du kommer arbeta i historiska byggnader där öns vackra parkområden börjar utanför entrédörren och Mälarens vatten ligger ett stenkast bort.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Operativ Chef Stefania Ghergo Nyström på 0735-43 71 17

Tjänsten är en visstidsanställning (t.o.m 22/12) med möjlighet till förlängning. Utöver denna tjänst söker vi även extraanställda som kan ställa upp några pass i veckan, främst kvällar och helger.  


Långholmen Hotell & Restaurang AB är ett privatägt bolag som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet i det gamla Kronohäktet på Långholmen i Stockholm. Fängelseverksamheten bedrevs fram till 1975 och 1989 öppnade upp Långholmens Hotell och Vandrarhem portarna till sin verksamhet.

Här finns 102 hotellrum huserade i de gamla cellerna, ett fängelsemuseum som huserar 12 vandrarhemsrum, en konferensanläggning med ca 20 lokaler, ett äkta Wärdshus med plats för ca 250 gäster med tillhörande festvåning, uteservering och bar finkan.
En unik arbetsplats med spännande historia och familjär stämning!

Låter detta intressant? Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan snarast men senast 15 September