Landvetter Motor och Maskin

Fält- och verkstadsmekaniker samt utrustare

Är du en tekniskt lagd person med intresse av tunga maskiner och ett öga för detaljer?

 

Det är dags för Landvetter Motor och Maskin att utöka personalstyrkan med självgående fält- och verkstadsmekaniker samt utrustare. Är du en fena på att felsöka och reparera, har ett öga för detaljer och dessutom en god branscherfarenhet? Eller trivs du bäst med att säkerställa att nya grävmaskiner blir perfekta innan de kommer ut till kunden? Ja, då är det kanske just dig vi söker!

 


 

Om tjänsterna

Som fält- och verkstadsmekaniker kommer du att utgå från vår verkstad i Landvetter och täcka hela Västra Götaland. I tjänsten ingår främst att serva och reparera entreprenadmaskiner. Du kommer även att få nytta av dina svetskunskaper såväl som din kreativa lösningsförmåga. Som utrustare arbetar du för det mesta inne i vår verkstad med montering av hydraulslang, redskap och annan utrustning på nya maskiner.

Hos oss får du en varierad vardag med stora möjligheter att utvecklas inom din roll. Du får arbeta med högkvalitativa maskiner från Hitachi, men även med andra entreprenadmaskiner i både verkstad och fält. Du har kanske hört talas om ”mycket snack och lite verkstad”, men hos oss är budskapet snarare ”mycket verkstad och lite snack”

Som anställd hos oss får du inte bara jobba med erfarna och kompetenta kollegor, du får även friskvårdsbidrag, försäkring genom Fora (inklusive pension) och bonussystem. Självklart har vi härliga julfester varje år – och en och annan after work när andan faller på.

 

Om dig

För att trivas i rollen så tror vi att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete och behärskar alla förekommande system i entreprenadmaskiner, såsom hydraul- och elsystem. Du har ett stort intresse för teknik, är en problemlösare av rang och har ett ödmjukt förhållningssätt. Du är en initiativtagande person. Du är även en teamplayer – men har inga problem med att jobba självständigt. Har du C-körkort är det meriterande.

 

Om oss

Vi är ett väletablerat och stabilt familjeföretag som grundades 1965 med en välutrustad verkstad för entreprenadmaskiner i Landvetter. Vi har Delvatorauktoriserad Hitachiservice men servar och reparerar också andra entreprenadmaskiner i verkstad och fält. Vi säljer och servar dessutom tillbehör såsom tiltrotatorer och hydraulhammare.

 

Låter det här som en roll och ett företag för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Intervjuer och urval sker löpande.

Vid frågor, kontakta: annika@landvettermotor.se, tel: 031-7802939