Lalmek Hydraulics AB

Svetsare

Ölmstad, Gränna

Svetsare med glöd som brinner för att utvecklas. Känner du dig träffad?  

 

Lalmek Hydraulics AB är ett verkstadsföretag med 35 anställda. Vi jobbar med att konstruera och tillverka hydraulikutrustning såsom ventiler, cylindrar och aggregat med försäljning i flera länder. Dessutom har vi ett samarbete med DeLaval där vi tillverkar maskinutrustning för mekanisering av mjölkstallar.

Nu söker vi dig som vill fälla ner visiret och ansluta dig till vårt glada arbetslag som svetsare!

 


 

Kort om tjänsten

Vi söker dig som har svetsutbildning och/eller arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MAG / TIG / MIG. Hos oss kommer du att få jobba självständigt mot gemensamma mål i en varierad arbetsmiljö samt vara en del av ett större flöde där varje moment är viktigt.

Vi gillar att hålla våra kunskaper på topp och lära oss nya saker så därför tror vi att vår nya kollega har ett genuint driv att utvecklas inom sin yrkesroll. Möjlighet till upplärning inom företaget finns vilket innebär chans till ett ännu mer omväxlande jobb.

Hos oss hittar du ett trevligt gäng med kollegor, samt en atmosfär av att hjälpas åt så fort någon behöver hjälp eller instruktioner.

Genom regelbundna fredagsmöten snackar vi igenom veckans resultat och inkommande orders samt kommer med förbättringsförslag och åsikter om hur vi kan bli ännu bättre som team och företag.

Varmt välkommen till oss på Lalmek Hydraulics!

 

Kvalifikationer

Det är särskilt meriterande om du jobbat inom tillverkande industri.

 

Vad säger dina framtida kollegor?  

Vi frågade runt bland gänget om hur det var att jobba hos oss. Så här lät det:

”Det är en hel del variation i jobbet vilket är kul. Vi svetsar både med homogen- och rörtråd samt att vi svetsar rostfritt. För mig som svetsnörd uppskattar jag möjligheten att förbättra mina kunskaper på jobbet.”

”Möjlighet till flextider finns om man skulle behöva komma senare eller gå tidigare någon dag. Det är en trevlig detalj.”

”Det är härliga kollegor och en arbetsgivare som verkligen bryr sig. Företagsledningen är måna om sin personal och bryr sig om hur man mår både på jobbet och i allmänhet.”

 

Annat kul som händer på Lalmek Hydraulics

  • 1-2 kickoffer/år
  • Gemensamma raster för kontor och verkstad
  • Studiebesök och mässor

 

Känns det som om du hittat din nya arbetsplats? Vi tar gärna en titt på din ansökan!

Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

  • Tjänsten: Heltid, dagtid
  • Ort: Ölmstad, Gränna
Click or drag a file to this area to upload.