Kylgruppen AB

Projektör

Stockholm

Är du vår nya medarbetare? 

 

Vi söker en självständig och strukturerad projektör som kan ansvara för hela processen från granskningshandling till bygghandling och relationshandling. Kylgruppen är ett företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder.
Hos oss blir du en viktig del och får vara med på en spännande resa, och du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor.

 

Ansvar och arbetsuppgifter

Som projektör hos Kylgruppen skapar du produktionsunderlag för våra projektledare och ledande montörer. Du ser till att de tekniska lösningarna uppfyller såväl kundens krav och förväntan som våra egna kvalitets- och budgetkrav.

Du upprättar granskningshandlingar, bygghandlingar och relationshandlingar, deltar i projekteringsmöten, byggmöten och uppstartsmöten. Dessutom följer du med på kundbesök och bistår våra säljare med idéer för tekniska lösningar och förenklade projekteringar för kalkylunderlag.

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från ett liknade arbete, med goda kunskaper i AutoCad och Excel. Du måste vara van att arbeta strukturerat, och själv kunna sätta upp och följa tidplaner. Vi tror att du är nyfiken, kommunikativ och bra på att se helheter, och att du uppskattar möjligheten att få följa med projekt hela vägen från kalkyl till relationshandling.

Hos oss är du ensam i din roll och därför måste du trivas med självständigt arbete, men du har bred stöttning från en duktig produktionsavdelning och tidigare projektör som nu går vidare till andra uppgifter inom företaget.

 

Vårt erbjudande

Hos oss får du vara med om en spännande resa i en organisation som växer. Kylgruppen har sedan starten 1984 hjälpt kunder med installation och service av kyl- och värmepumpsanläggningar, och vi är idag en del av Nordic Climate Group – en koncern med tydliga mål och fokus på hållbarhet och personalutveckling.

För rätt person finns det stora möjligheter till utveckling, inte minst genom moderbolaget som erbjuder utvecklingsprogram och kompetensdelning från andra bolag i koncernen. Samtidigt har vi en familjär arbetsplats där vi hjälper varandra i stort och smått, och där vi kommit långt i arbetet med att definiera den egna organisationen. Vi vet vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill med vårt arbete.

Sök tjänsten senast 22-05-07.

För frågor om rollen, kontakta jenny.ekman@hvconsulting.se

Välkommen med din ansökan

 

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras med vid senare tillfälle