Kylgruppen AB

KMA-Ansvarig

Är du vår nya medarbetare?

Vi söker en självständig och driven KMA-ansvarig som vill hjälpa oss att växa med bibehållen kvalitet. Kylgruppen är ett växande företag i ständig utveckling, med målsättningen att skapa värde för våra kunder. Hos oss blir du en viktig del på en spännande resa, och du får en varm och tillåtande arbetsplats med härliga kollegor.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som KMA-ansvarig är du den som har det övergripande ansvaret för vårt kvalitets- miljö- och arbetsmiljöarbete. Du ser till att vi uppfyller kraven för våra ISO-certifieringar och arbetar aktivt med att både förbättra befintliga och ta fram nya nyckelprocesser för hela företaget. Det är också du som tillgängliggör, förankrar och driver igenom förbättringarna i organisationen som helhet.

Du förser våra platschefer med material och beslutsunderlag inom KMA-området, och stöttar dem vid uppstart, projektdokumentation och ändringar i produktionen. Samtidigt lyssnar du på och tar hänsyn till de som arbetar i projekten och ser till att kompetensen runt KMA-frågor ständigt blir högre, så att arbetet blir enklare och säkrare för alla på företaget.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet från ett liknade arbete och/eller branschen. Du måste kunna arbeta målfokuserat, ha en förståelse för nyckeltal och vara van att följa upp ditt eget arbete.

Eftersom du är ensam i din roll måste du våga tro på det du gör, och vara beredd att dela med dig av dina kunskaper till de som har annat fokus. Därför behöver du vara kommunikativt stark, både i tal och skrift.

Vi tror att du idag finns i en mindre eller medelstor organisation där du fått viss erfarenhet av praktiskt KMA-arbete och att ta fram tydliga processer och rutiner. Du trivs med att leda, stötta och utveckla, och förstår hur ditt arbete kan ge företaget som helhet positiva effekter.

Om Kylgruppen

Kylgruppen har sedan starten 1984 hjälpt kunder med installation och service av kyl- och värmepumpsanläggningar. Vi är ett av 33 företag i Nordic Climate Group, Sveriges ledande grupp för tekniska klimatlösningar. Om du letar efter en arbetsgivare där du får lära dig nytt och kan vara med och göra skillnad så är vi kanske den du söker. Sök tjänsten senast 21-01-26.

Välkommen med din ansökan

Click or drag a file to this area to upload.
Kan kompletteras med vid senare tillfälle