Kundnamn

Kundansvarig inom bygg

Göteborg, Stockholm, Malmö, Falun, Gävle

Bli vår skickliga kundansvarige inom bygg

Vi söker en väldigt bra kollega och kundansvarig. Är du en öppensinnad person som gillar att ta dig an nya utmaningar? Vi tror att du kan passa bra – precis som du är.

Vi söker ingen särskild personlighetstyp. Du kanske är snickare, arbetar på ICA eller i klädbutik.. för oss spelar din bakgrund inte så stor roll. Vi tror på att vem som helst kan bli en duktig kundansvarig hos oss genom sina egenheter.

Kanske vill du, som oss, alltid lite lite mer? Lite lite längre? Varje dag? Vi gillar att lära oss mer, tar till oss saker lätt och är lyhörda inför såväl kunder som varandra. Det får gärna stämma in på dig också. Du kanske också gillar andra saker? Saker som resor, tjänstebil och förmåner som telefon och iPad. Sånt har vi.

Vill du prova något nytt? Prova med oss och bli en del av ett härligt gäng!

OM TJÄNSTEN

Som kundansvarig blir du att en del av vår rikstäckande säljkår och bidrar med specialistkunskap samt är en utvecklande partner till våra kunder. Du kommer att sälja högkvalitativa produkter inom infästning och bygga starka relationer med byggföretag.

Du får:

  • Fast lön och tjänstepension + en inspirerande provisionsmodell
  • Coaching och utbildning
  • Tjänstebil
  • Telefon och iPad

Tillsammans gör vi dessutom härliga resor till länder som Spanien, Italien och England. Var med och välj vart vi åker nästa gång.

OM DIG

Som redan nämnt så har vi egentligen inga särskilda krav på vem du behöver vara. Vi vill hitta en person som har rätt inställning, är framåtsträvande och motiverad. En oslipad diamant.