Konstsmide

Medarbetare till reklamavdelningen

Gnosjö

Konstsmide grundades 1942. Bolaget ingår i den familjeägda koncernen Gunnar Johansson Gruppen. Konstsmide tillverkar och marknadsför konsumentprodukter inom jul- och dekorationsbelysning samt trädgårdsbelysning. Konstsmide omsätter ca 650 mkr, har drygt 200 anställda och är marknadsledande i Europa. Dotterbolag finns i Tyskland, England, Finland, Hong Kong, Ungern och Norge. Huvudkontoret är beläget i Gnosjö.

 


 

Gnosjö Konstsmide söker medarbetare till reklamavdelningen

 

Arbetsbeskrivning
Som ny medarbetare på reklamavdelningen på Konstsmide kommer du in i ett team som består av produktutvecklare, fotografer och andra reklammedarbetare. Ditt största fokus blir att jobba med layouten på förpackningar och kataloger. Information och bilder som du använder till designen finns redan, du fokuserar helt på layout och sammanställning. Du jobbar efter en gemensam plan med dina kollegor men jobbar väldigt självständigt med dina uppgifter.

 

Krav

  • Kunskap i Indesign, Acrobat, Illustrator, Photoshop, Excel
  • Svenska och engelska i tal och skrift

 

Meriterande

  • Kunskap i Illustrator
  • Utbildning mot ex marknadsföring eller grafisk formgivning
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • Högt tempo

 

Som person är du en riktig lagspelare och bra på att bemöta kollegor och andra människor. Du är positiv och social, hjälper gärna till där det behövs och är samtidigt inte rädd för att fråga om hjälp. Du är driven, vill utvecklas och vågar ta för dig. Att du passar in i gruppen är superviktigt och något vi kommer lägga stor vikt vid.

Vikariat på 18 månader med god chans till tillsvidareanställning.

  • Omfattning: Heltid
  • Stad: Gnosjö

För mer information kontakta Jonas Johansson Produktutvecklingschef 070–3342017 eller Lin Berndtsson Ansvarig för produktutveckling/reklamavdelningen 070-9515444. Vänta inte med att skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan. Vi gör urval löpande!

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.