Kundtjänstmedarbetare

Konstsmide

Gillar du inredningsprodukter och vill jobba med kundrelationer, service och administration tillsammans med ett härligt gäng medarbetare i vår fina miljö?

Då är detta jobbet för dig!


Konstsmide AB söker nu en medarbetare till vårt team på kundtjänst som idag består av fem personer där Du kommer att ingå. Vi har en god sammanhållning och välkomnar dig som tillsammans med oss vill ge våra kunder bästa tänkbara service!

 

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att göra skillnad genom att underhålla kontakten med kund, svara på frågor, lösa problem, ge tips och leverera den service som våra kunder förväntar sig.  Fokuset i denna tjänst är administration för ett antal av våra kunder där du är den som håller i den dagliga kontakten både externt och internt. Du löser orderregistrering och fakturering samt övrig administration för dina kunder. Du kommer ha ett nära samarbete med våra säljare på fältet och från och till deltar du vid kundbesök.

 

Vi söker dig som är engagerad, lösningsorienterad och strukturerad. Att du har erfarenhet inom området och jobbar inom kundtjänst idag värdesätter vi högt – du har en god inblick i och förståelse för orderflödet, gillar och är en fena på administration. Goda kunskaper i svenska och engelska behövs för att klara uppdraget.

För vidare information, kontakta Ann-Marie Axelsson, Säljkoordinator 0370-332025.

Läs mer på www.konstsmide.se

Vänta inte med att skicka in din ansökan – vi gör urval löpande men senast den 23 maj.

Click or drag a file to this area to upload.
Kan skickas vid ett senare tillfälle
Click or drag a file to this area to upload.
Kan skickas vid ett senare tillfälle