Keycast Kohlswa AB

Smältare

Kolsva

Vi söker erfarna smältare

 

Har du ett stort intresse för hantverk, produktion och industri? Vill du ha ett spännande arbete med varierande arbetsuppgifter i ett ledande kvalitetsföretag? Då är detta tjänsten för dig. Vi på Keycast Kohlswa AB söker nu smältare till vår produktionsenhet för att kunna möta den ökande efterfrågan på våra produkter.

 


 

Din nästa utmaning

Som smältare hos oss på Keycast Kohlswa AB kommer du få en spännande vardag med växlande arbetsuppgifter. Du kommer ingå som en del i vårt skickliga produktionsteam som tillsammans leder företaget framåt. Det är en utvecklande tjänst som ger dig en fantastisk möjlighet att få vara med och bedriva ett enastående hantverk av hög kvalité. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att innefatta framtagande av en stålsmälta i HF-ugnarna vid något av våra smältverk med rätt sammansättning, i rätt tid och i rätt mängd.

Har du god fallenhet för personalhantering, planering och säkerhetstänkande kan tjänsten utvecklas till försteman, vilket innebär sammanhållning av ett arbetslag med gjutare och smältare.

Vår verksamhet är belägen i Kolsva, 1,5 timme från Stockholm Arlanda Airport. Det är ett område som kännetecknas av industrier och det ger optimala förutsättningar för god logistik samt tillgång till teknisk kompetens. Här samlas våra cirka 60 engagerade medarbetare för att tillsammans utveckla framtidens stålgjuteri. Är du redo för att bli en del av vårt team?

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för hantverk, produktion och industri och har arbetat som smältare på något gjuteri. Du är praktiskt lagd och brinner för att omsätta din kunskap till praktik. Med din precision och noggrannhet strävar du alltid efter att nå ett resultat av hög kvalité. Som person trivs du med att ta stort eget ansvar och arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Att utbyta erfarenheter kollegor emellan är en självklarhet för dig, och du finner en glädje i att dela ett brinnande intresse. Utöver detta är det viktigt att du är i god fysisk form då tunga lyft kan förekomma i det dagliga arbetet. Likaså är det meriterande med truck- och/eller traverskort.

Om oss

Keycast Kohlswa AB är ett ledande kvalitetsföretag inom stålgjuteri. Vi har framför allt specialiserat oss på höghållfast samt temperaturbeständigt stålgjutgods. Med över 100 års kombinerad erfarenhet har vi utvecklat gedigna gjutmetoder som är särskilt anpassade för komplexa former och som ger ett optimalt resultat sett till styrka, hårdhet och svetsbarhet. Vidare är Keycast Kohlswa AB idag en del av Stavanger Steel Industries; en grupp av företag inom ståltillverkning med verksamhet i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi en ambition om att erbjuda marknadens bredaste sortiment av stålgjutgods och rostfritt stål.

Kontakt

Thomas Brandel, Produktionschef

Telefonnummer: 0221-53013

E-post: thomas.brandel@keycast.se

 

Richard Lennqvist (IF Metall), Facklig kontakt

Telefonnummer: 0221-53044

 

Vill du bli en del av vårt fantastiska team?

Skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-12-17. Vi ser fram emot att höra från dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan göras vid senare tillfälle