Keycast Kohlswa AB

Gjuteriarbetare

Kolsva

Gjuteriarbetare sökes till väletablerat stålgjuteri

Är du intresserad av att arbeta med ett fascinerande hantverk tillsammans med ett ledande kvalitetsföretag? Då kan vi vara arbetsplatsen för dig! Vi på Keycast Kohlswa AB söker nu ett flertal kvalificerade gjuteriarbetare till vår produktionsenhet för att kunna möta den ökande efterfrågan på våra produkter.


Om tjänsten

Som gjuteriarbetare hos oss på Keycast Kohlswa AB kommer du få en spännande vardag med växlande arbetsuppgifter. Du kommer ingå som en del i vårt skickliga produktionsteam som tillsammans leder företaget framåt. Det är en utvecklande tjänst som ger dig en fantastisk möjlighet att få vara med och bedriva ett enastående hantverk av hög kvalité. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att innefatta sandformning av gjutskal, smältning av stål i HF-ugn och gjutning av stål i skalform. Utöver detta kommer du även få medverka vid blästring, rensning och slipning av stålämnen, bearbetning av ämnen, förebyggande underhåll samt värmebehandling/härdning. Med andra ord är ingen dag hos oss den andra lik och du ges ständigt möjlighet till personlig utveckling i din roll som gjuteriarbetare.

Vår verksamhet är belägen i Kolsva, ca 15 minuter från Köping. Det är ett område som kännetecknas av industrier och det ger optimala förutsättningar för god logistik samt tillgång till teknisk kompetens. Här samlas våra cirka 60 engagerade medarbetare för att tillsammans utveckla framtidens stålgjuteri. Är du redo för att bli en del av vårt team?

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för hantverk, produktion och industri. Du är praktiskt lagd och brinner för att omsätta din kunskap till praktik. Med din precision och noggrannhet strävar du alltid efter att nå ett resultat av hög kvalité. Som person trivs du med att ta stort eget ansvar och arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Att utbyta erfarenheter kollegor emellan är en självklarhet för dig, och du finner en glädje i att dela ett brinnande intresse. Utöver detta är det viktigt att du är i god fysisk form då tunga lyft kan förekomma i det dagliga arbetet. Fortsättningsvis är det meriterande med tidigare erfarenheter av arbete med gjuteri och/eller smide, men det är inget krav. Likaså är det även meriterande med truck- och/eller traverskort.

Om oss

Keycast Kohlswa AB är ett ledande kvalitetsföretag inom stålgjuteri. Vi har framför allt specialiserat oss på höghållfast samt temperaturbeständigt stålgjutgods. Med över 100 års kombinerad erfarenhet har vi utvecklat gedigna gjutmetoder som är särskilt anpassade för komplexa former och som ger ett optimalt resultat sett till styrka, hårdhet och svetsbarhet. Vidare är Keycast Kohlswa AB idag en del av Stavanger Steel Industries; en grupp av företag inom ståltillverkning med verksamhet i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi en ambition om att erbjuda marknadens bredaste sortiment av stålgjutgods och rostfritt stål.

Kontakt

Telefon: 0221-53000 – Mail: info@keycast.se

Thomas Brandel, Produktionschef

Richard Lennqvist (IF Metall), Facklig kontakt


 

Vill du bli en del av vårt fantastiska team?

Skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2021-10-05. Vi ser fram emot att höra från dig!

Click or drag a file to this area to upload.
Kan göras vid senare tillfälle