Karriär

SOCIAL MEDIA WORK GROUP

Ovanligt bra på människor

Vi har turen att ha ett härligt och drivet gäng som arbetar hos oss. Tillsammans delar vi synen om en horisontellt uppbyggd verksamhet – alla medarbetare har ett stort värde och vi bygger relationer istället för hierarki. Vi lyfter teamet genom att lyfta varandra och vi tror på att eftersträva öppenhet mot varandra såväl som uppdragsgivare alltid bygger relationer. Med de värderingarna gör vi också ett väldigt bra jobb.

Tillsammans sätter vi upp målsättningar, triggar och motiverar varandra för att alltid möta våra egna och uppdragsgivares förväntningar – men också når målsättningen att överträffa dem.

Med ett starkt team som har roligt tillsammans tror vi på att alltid kunna vara som vi vill vara – kreativa, nyfikna, framåtblickande och starkt inriktade på att alltid upprätthålla en hög standard på allt vi gör.

 

 • Jag kunde inte tänka mig en bättre arbetsplats att starta min karriär på. Och lyckligtvis blev det så för mig - jag blev välkomnad in till värmen på SMW Group så fort jag klev innanför dörrarna. I samband med all härlig energi och lysande kollegor finns här också otroligt mycket arbetsmoral och hjärnor som jobbar på högvarv. Det är inspirerande att komma till jobbet med vetskapen att det finns utrymme för ny kunskap och nya skratt varje dag!

  Annina Skatt, Marketing & Communication Specialist
 • Jag har alltid sökt efter en arbetsplats som skapar plats för personligheter och som värderar arbetstagare högt. SMW Group är en av få arbetsgivare som faktiskt uppfyller det vilket gör dem både moderna och unika. Här får jag möjlighet att vara den jag vill vara och att utvecklas inom allt jag vill i mitt jobb, kreativt såväl som strategiskt. Det är lätt att säga att man är prestigelös och att det är högt i tak – men på SMW Group är det verkligen så.

  Emilia Norgren, Marketing Coordinator
 • Med den sjuåriga bakgrund jag har inom försäljning samt marknadsföring på IHM Business School kändes det helt rätt att hamna på SMW Group. Jag är en person som ständigt söker utvecklingsmöjligheter, vilket jag definitivt får här som Area Manager inom försäljning. SMW Group är ett fantastiskt bolag med mycket potential, härliga kollegor och en plats där tiden springer iväg.

  Louise Hammargren, Area Manager
 • Att börja jobba på SMW Group är det bästa valet jag gjort i min karriär. Försäljning var från början något helt nytt för mig när jag kom till SMW Group. Men jag märkte snabbt att det var bra för min personliga utveckling, och stämningen på kontoret kombinerat med bra coaching gjorde att jag blev motiverad att göra det bästa utav varje dag. Med den inställningen och det arbete och driv jag lade ner blev jag teamleader på nio månader - och vann Årets bästa säljare. Med den stämningen vi har på kontoret, bra coaching, roliga afterworks, triggande tävlingar och den grymma provisionsmodell vi arbetar efter så kan alla lyckas - alla!

  Christopher, Sales Manager & KAM

Vill du bli vår nya medarbetare?

SMW Group befinner sig i en tillväxtfas och söker kontinuerligt fler medarbetare. Välkommen att kontakta oss på karriar@smwg.se vid eventuella frågor.

Account Manager

Ett brinnande engagemang för att skapa goda kundrelationer. Ett driv som växer i takt med nya utmaningar. En positiv inställning kombinerat med en tävlingsinriktad ådra. Det tror vi är ingredienserna som behövs för att koka ihop en bra säljare. Har du vad som krävs?

Vi söker en kundansvarig säljare som vill vara med på vår framtidsresa som en ledande aktör inom digitala lösningar på sociala medier för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring.

Om tjänsten

För att passa som säljare är du inte rädd för att hugga i. Du kommer att arbeta självständigt med komplett kundansvar där dina främsta uppgifter blir att driva försäljning av annonsplatser i sociala medier. I ditt dagliga arbete har du alltid ett starkt fokus på service som går hand i hand med din tävlingsinsikt. Du kommer jobba i ljusa och moderna lokaler mitt i pulsen i centrala Göteborg.

Om dig

Vi vill veta mer om dig! Vad vi hoppas se hos dig är en glädjespridare som inte är rädd för att ta för sig – gärna att personer runtom dig beskriver dig just så. För att trivas hos oss bör du även vara en person som drivs av utmaningar, är ansvarstagande och professionell i din roll. Du bör givetvis även ha ett genuint intresse för försäljning och tjänsten som erbjuds.

SMW Group riktar sig mot flera marknader vilket gör att det finns möjligheter att driva försäljning mot både svenska, norska eller rent krasst hela den europeiska marknaden.

Meriterande

 • Erfarenhet av försäljning
 • Erfarenhet av försäljning inom B2B
 • Arbetat inom mediabranschen
 • Är norsktalande

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos SMW Group får du möjligheter att utmanas, utvecklas och sporras. Vi erbjuder alla våra medarbetare:

 • Fullständig säljutbildning, utvecklingssamtal och daglig coaching
 • Fast lön samt marknadens bästa provisionsmodell
 • Ett riktigt härligt gäng kollegor
 • Säljtävlingar, både på individnivå och som team
 • Flexarbetstid

Psst! Vi intar nya höjder och byter kontor snart…

Fortfarande inte helt såld?

Se vad vår stjärnspelare Christopher, Sales Manager, har att berätta om sin roll.

När jag började på SMW Group hade jag ingen erfarenhet av försäljning. Idag, fem år senare, har jag gått från att vara Account Manager till att titulera mig som Sales Manager, Coach och även delägare.  På SMW Group lär du dig allt från att sälja, strategier på sociala medier, rekrytering och får möjlighet att hantera stora kunder som omsätter miljarder. Det är vad som håller mig motiverad.”

”Sedan är det klart att tävlingar och andra förmåner leder till en rolig och laddad stämning också! Vi är ett drivet gäng som har väldigt roligt ihop – både under arbetstid och utanför jobbet. Pingis på rasten eller en match i Fifa, det finns alltid utrymme för mer skratt!”

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring via sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka sina arbetsgivarvarumärken och marknadsföra tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser i sociala medier; Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och utökar varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.

Intresserad?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi vill gärna ha en kort beskrivning om varför just du passar som säljare hos oss – kan du kombinera det med ett CV är det bra, men vill du skicka det senare är det också bra.

Ansök här

Click or drag a file to this area to upload.
Talent Acquisition Specialist

%&Q/)WX?=!##¤&&%(QQXC/][¤@!XY?!!

Nu har vi din uppmärksamhet!

Drömmer du om att jobba med rekrytering, är en social expert och teamplayer utan dess like? Då kommer den här tjänsten passa dig makalöst bra.

Om tjänsten

Här erbjuder vi dig det primära ansvaret för rekrytering och headhunting till SMW Groups nya affärsområde som riktar sig till våra kunder. Det är en ny och spännande tjänst på många sätt som medför en skarp inblick i arbetsmarknaden, då regelbunden kontakt med våra kunder är en stor del där du möter deras behov av personal – ett arbete som i synnerhet kräver världsklassig servicekänsla!

För visst tycker du om att nätverka? Bygga relationer? Boka intervjuer och hantera plattformar? Vi tänkte väl det. Du kommer arbeta fram strukturer och arbetsmetoder som driver ditt arbete framåt på ett framgångsfullt sätt. Att hålla koll på tillämpbara lagar såsom LAS och kontrakt för anställning är också en del av tjänsten.

Vidare kommer du, tillsammans med stöd och proaktivt samarbete med våra medarbetare, forma arbetet på ett sätt som är relevant för tjänsten. Det innebär ett stort ansvar över såväl tidsplanering, arbetsuppgifter och strukturering. Här finns också en spännande möjlighet om att få forma din tjänst på olika sätt.

I tjänsten får du

 • Vara en del av ett företag som växer fort
 • Arbeta i en snabbrörlig och attraktiv bransch
 • Utvecklingsmöjligheter inom såväl karriär som personligt
 • Fast lön och marknadens mest förmånliga provisionsmodell
 • Möjlighet att styra din inkomst
 • Ett gäng härliga kollegor

Om dig

Vi är intresserade av att se vem du är! Våra förhoppningar är att du är en initiativtagande person med starka drivkrafter att ständigt utvecklas. Vi ser dig gärna vara en social prick som tar eget ansvar för att driva arbetet framåt med högt engagemang. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom försäljning, rekrytering eller annan liknande bransch är det mycket meriterande, eftersom det kommer vara en stor fördel i ditt arbete. Visst är det också ett plus om du har studerat personalvetarprogrammet eller motsvarande, men det är inget krav. Vi tycker att det är minst lika bra med andra erfarenheter.

Vidare hoppas vi att du har en färgglad personlighet med nära till skratt, en positiv inställning och riktig personkännare – en social expert skulle vi vilja säga! Gärna också en person som tänker utanför boxen och gör saker på sitt eget sätt. Det tror vi nämligen passar väldigt bra ihop med vårt team.

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring på sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka arbetsgivarvarumärken och utöka direkt affärsdrivande marknadsföring av tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser på Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network.

Vi är ett härligt team som gillar att ha kul med varandra och som drivs av att arbeta tillsammans. Vi stöttar varandra, motiverar varandra och gör ett himla bra jobb tillsammans.

Vad säger medarbetare?

Louise Hammargren, Area Manager:

Med den sjuåriga bakgrund jag har inom försäljning samt marknadsföring på IHM Business School kändes det helt rätt att hamna på SMW Group. Jag är en person som ständigt söker utvecklingsmöjligheter, vilket jag definitivt får här som Area Manager inom försäljning. SMW Group är ett fantastiskt bolag med mycket potential, härliga kollegor och en plats där tiden springer iväg.

Kontakta oss gärna vid frågor om tjänsten!

Theodor Ahdrian, CEO

theodor.ahdrian@smwg.se

Välkommen till SMW Search!

Är du öppen för ett nytt jobb eller letar du aktivt efter din nästa arbetsgivare?

Registrera dig idag i vår kandidatdatabas där vårt HR-team dagligen matchar kompetenta kandidater med vad våra kunder söker, kanske efter just dig!

Jag vill registrera mig!

Vill du se mer av våra medarbetare?

@smwgcrew