Karriär

SOCIAL MEDIA WORK GROUP

Ovanligt bra på människor

Vi har turen att ha ett härligt och drivet gäng som arbetar hos oss. Tillsammans delar vi synen om en horisontellt uppbyggd verksamhet – alla medarbetare har ett stort värde och vi bygger relationer istället för hierarki. Vi lyfter teamet genom att lyfta varandra och vi tror på att eftersträva öppenhet mot varandra såväl som uppdragsgivare alltid bygger relationer. Med de värderingarna gör vi också ett väldigt bra jobb.

Tillsammans sätter vi upp målsättningar, triggar och motiverar varandra för att alltid möta våra egna och uppdragsgivares förväntningar – men också når målsättningen att överträffa dem.

Med ett starkt team som har roligt tillsammans tror vi på att alltid kunna vara som vi vill vara – kreativa, nyfikna, framåtblickande och starkt inriktade på att alltid upprätthålla en hög standard på allt vi gör.

 • Jag har alltid sökt efter en arbetsplats som skapar plats för personligheter och som värderar arbetstagare högt. SMW Group är en av få arbetsgivare som faktiskt uppfyller det vilket gör dem både moderna och väldigt unika. Här får jag möjlighet att vara den jag vill vara och att utvecklas inom allt jag vill i mitt jobb, kreativt såväl som strategiskt. Det är lätt att säga att man är prestigelös och att det är högt i tak – men på SMW Group är det verkligen så.

 • Med den sjuåriga bakgrund jag har inom försäljning samt marknadsföring på IHM Business School kändes det helt rätt att hamna på SMW Group. Jag är en person som ständigt söker utvecklingsmöjligheter, vilket jag definitivt får här som Area Manager inom försäljning. SMW Group är ett fantastiskt bolag med mycket potential, härliga kollegor och en plats där tiden springer iväg.

 • Jag sökte ett motiverande yrke och hittade tjänsten som Account Manager på SMW Group av en slump. Jag hade ingen försäljningserfarenhet men trodde att jag kunde växa in i rollen då jag är social, driven och en riktig tävlingsmänniska. På SMW Group har jag fått full tillit till att bli en duktig säljare och jag har snabbt utvecklats som person och i yrket, bland annat tack vare coaching och att vi pushar varandra mot att uppnå mål. För mig har arbetet även inneburit en extra familj som man kan ha kul med både på och utanför jobbet.

 • Som tidigare telefonförsäljare på ett annat bolag, där mycket av det som jag önskar för min personliga utveckling saknades, känns varje dag på SMW Group helt rätt. Mina kunskaper inom yrket har utvecklats med raketfart om man jämför min första arbetsdag med idag. Kompetensen inom försäljning hos chefer och kollegor har gjort att jag alltid lär mig något nytt. Med det otroliga stödet från de jag arbetar med och en väldigt attraktiv produkt finns det inget stopp för hur långt man kan komma.

 • Att börja jobba på SMW Group är det bästa valet jag gjort i min karriär. Försäljning var från början något helt nytt för mig när jag kom till SMW Group. Men jag märkte snabbt att det var bra för min personliga utveckling, och stämningen på kontoret kombinerat med bra coaching gjorde att jag blev motiverad att göra det bästa utav varje dag. Med den inställningen och det arbete och driv jag lade ner blev jag teamleader på nio månader - och vann Årets bästa säljare. Med den stämningen vi har på kontoret, bra coaching, roliga afterworks, triggande tävlingar och den grymma provisionsmodell vi arbetar efter så kan alla lyckas - alla!

Vill du bli vår nya medarbetare?

SMW Group befinner sig i en tillväxtfas och söker kontinuerligt fler medarbetare. Välkommen att kontakta oss på karriar@smwg.se vid eventuella frågor.

Account Manager

Nu söker vi en kundansvarig säljare med högt driv som tillsammans med oss vill stärka SMW Groups position som en ledande aktör inom digitala lösningar på sociala medier för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring.

Är du en driven tävlingsmänniska som brinner för att skapa kundrelationer? Är du en skicklig försäljare in i benmärgen, har en proffsig attityd och vill bli en del av ett härligt team? Perfekt! Vi söker efter just dig – en kundansvarig säljare med högt driv till vårt bolag i centrala Göteborg.

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta självständigt med komplett kundansvar där dina främsta uppgifter är att driva försäljning av annonsplatser i sociala medier. Därför ser vi att du som söker har ett starkt fokus på service, en stark tävlingsinstinkt och inte är rädd för att hugga i.

 

Om dig

För att trivas i rollen bör du vara en person som drivs av utmaningar, är ansvarstagande och en glädjespridare som bidrar till ett framgångsrikt team. Vi ser också gärna att du är en person som enligt folk runtom dig beskriver som ”tar för sig”. Du bör givetvis även ha ett genuint intresse för rollen som erbjuds. Arbetet är förlagt mellan klockan 8–17, måndag till fredag, och du kommer sitta i ljusa och moderna lokaler mitt i pulsen i centrala Göteborg.

SMW Group riktar sig mot flera marknader vilket gör att det finns möjligheter att driva försäljning mot både den svenska och norska marknaden.

Krav

 • Erfarenhet av försäljning

Meriterande

 • Erfarenhet av försäljning inom B2B
 • Arbetat inom mediabranschen
 • Är norsktalande

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos SMW Group får du möjligheter att utmanas, utvecklas och sporras. Därför erbjuds alla medarbetare:

 • Fullständig säljutbildning, utvecklingssamtal och daglig coaching
 • Fast lön samt marknadens bästa provisions-modell (alla säljare får provision från första affär)
 • Riktigt härliga kollegor
 • Säljtävlingar både på individnivå och som team

Tävlingar det senaste året: Weekendresa till valfri destination i Europa, Rolex-tävling, spaweekend, middag för två, VIP-biljetter till vår privata lounge på Scandinavium (hockey, konserter mm), kostymtävling, helikopterflygning + spa m.fl.

 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring via sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka sina arbetsgivarvarumärken och marknadsföra tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser i sociala medier; Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och utökar varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.

 

Ansökan

I din ansökan vill vi ha en kort beskrivning om varför just du passar för uppgifterna samt en motivering till varför du är lämplig för denna tjänst. Detta skickar du in tillsammans med ett CV nedan.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta karriar@smwg.se.

Ansök här

Talent Acquisition Specialist

%&Q/)WX?=!##¤&&%(QQXC/][¤@!XY?!! Nu har vi din uppmärksamhet!

Drömmer du om att jobba med rekrytering? Är du en driven social expert? Kanske är du också en riktig teamplayer som gillar att arbeta tillsammans med andra?

Vi hoppas att du redan nu känner dig träffad. Och i så fall vill vi att du blir vår Talent Acquisition Specialist.

 

Om tjänsten

Som Talent Acquisition Specialist har du det primära ansvaret för rekrytering och headhunting – och vi hoppas att du är riktigt bra på det! Du kommer att nätverka, bygga relationer, boka intervjuer, hantera plattformar där de bästa kandidaterna befinner sig samt arbeta fram strukturer och arbetsmetoder som driver arbetet framåt på ett strukturerat sätt. Tjänsten innebär också att stötta chefer i personalärenden och introduktion av nyanställda. Du kommer också ansvara för att hålla koll på tillämpbara lagar såsom LAS och inom kontrakt för anställning.

Vidare kommer du, tillsammans med stöd av chefer och medarbetare, forma arbetet på ett sätt som är relevant för tjänsten. Det innebär ett stort ansvar över såväl tidsplanering, arbetsuppgifter och strukturering.

Tjänsten är på deltid med ett upplägg på minst 2 dagar i veckan.

 

I tjänsten får du

Vara med i ett företag som växer fort

Arbeta i en snabbrörlig och attraktiv bransch

Utvecklingsmöjligheter inom karriär och personligt

Fast lön och marknadens mest förmånliga provisionsmodell

Möjlighet att styra din inkomst

Riktigt härliga kollegor

Vara en del av en inkluderande arbetsplats

 

Om dig

Du är en initiativtagande person med starka drivkrafter att ständigt utvecklas. Du är social och tar eget ansvar för att driva ditt arbete framåt med högt engagemang. Vi ser också gärna att du har någon slags erfarenhet av försäljning, rekrytering eller liknande bransch då det kommer att vara en stor fördel i ditt arbete. Du får alltså gärna ha arbetat som säljare eller en tjänst med mycket social kontakt. Visst är det också en fördel om du studerar eller har studerat personalvetarprogrammet eller motsvarande, men det är inget krav. Vi tycker att det är minst lika bra med andra erfarenheter.

Vidare hoppas vi att du har en färgglad personlighet med nära till skratt, en positiv inställning och riktig personkännare – en social expert skulle vi vilja säga! Gärna också en person som tänker utanför boxen och gör saker på sitt eget sätt. Det tror vi nämligen passar väldigt bra ihop med vårt team.

 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, employer branding och marknadsföring på sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka arbetsgivarvarumärken och utöka direkt affärsdrivande marknadsföring av tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser på Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network.

Vidare kommer du att bli en del av ett härligt team som gillar att ha kul med varandra och som drivs av att arbeta tillsammans. Vi stöttar varandra, motiverar varandra och gör ett himla bra jobb tillsammans.

Ansök här

Tech Expert

Vi söker dig som vill bli ”The Tech Expert”.

Vill du arbeta deltid, extra eller utföra din praktik inom programmering, development och IT? Hos oss på SMW Group får du möjlighet att delta i spännande projekt där du kommer att vara vår expert inom ditt område.

 

Om tjänsten/praktiken

Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med utveckling och implementering av nya applikationer, program och befintliga appar. Det kommer även att finnas möjligheter för dig att utveckla egna projekt inom ditt område. Du kommer att tänka varumärke, användarvänlighet och design.

 

Om dig

Eftersom att vi har starka drivkrafter och just nu etablerar oss på bredare marker ser vi gärna att du är en idérik person som kan hitta vägar för oss att alltid bli bättre. Vi söker därför en person som är kreativt lagd, innovativ och med kunskaper och förståelse för varumärke, användarupplevelse, kommunikation och funktioners värde. Du får gärna vara en person som snöar in sig på områden och ständigt söker lösningar i det du arbetar med.

Vi gillar idéer och lösningar – därför hoppas vi att du gillar att bidra med din idérikhet, och att du som person har lite av ”alltid bli bättre” som words to live by.

 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, employer branding och marknadsföring på sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka arbetsgivarvarumärken och utöka direkt affärsdrivande marknadsföring av tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser på Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network.

Hos oss kommer du att bli en del av ett roligt, härligt och ambitiöst team av personer inom marknadsföring, sälj och management. Vi är ett gäng som har nära till skratt och gillar att samarbeta. Vi ser också till att det är högt i tak för alla att bidra med sin egen personlighet, egna förmågor och möjligheter att utvecklas.

Vill du se mer av våra medarbetare? Följ vårt SMW Crew på Instagram.

@smwgcrew