Karriär

SOCIAL MEDIA WORK GROUP

Ovanligt bra på människor

Vi har turen att ha ett härligt och drivet gäng som arbetar hos oss. Tillsammans delar vi synen om en horisontellt uppbyggd verksamhet – alla medarbetare har ett stort värde och vi bygger relationer istället för hierarki. Vi lyfter teamet genom att lyfta varandra och vi tror på att eftersträva öppenhet mot varandra såväl som uppdragsgivare alltid bygger relationer. Med de värderingarna gör vi också ett väldigt bra jobb.

Tillsammans sätter vi upp målsättningar, triggar och motiverar varandra för att alltid möta våra egna och uppdragsgivares förväntningar – men också når målsättningen att överträffa dem.

Med ett starkt team som har roligt tillsammans tror vi på att alltid kunna vara som vi vill vara – kreativa, nyfikna, framåtblickande och starkt inriktade på att alltid upprätthålla en hög standard på allt vi gör.

 

 • Jag kunde inte tänka mig en bättre arbetsplats att starta min karriär på. Och lyckligtvis blev det så för mig - jag blev välkomnad in till värmen på SMW Group så fort jag klev innanför dörrarna. I samband med all härlig energi och lysande kollegor finns här också otroligt mycket arbetsmoral och hjärnor som jobbar på högvarv. Det är inspirerande att komma till jobbet med vetskapen att det finns utrymme för ny kunskap och nya skratt varje dag!

  Annina Skatt, Marketing & Communication Specialist
 • Jag har alltid sökt efter en arbetsplats som skapar plats för personligheter och som värderar arbetstagare högt. SMW Group är en av få arbetsgivare som faktiskt uppfyller det vilket gör dem både moderna och unika. Här får jag möjlighet att vara den jag vill vara och att utvecklas inom allt jag vill i mitt jobb, kreativt såväl som strategiskt. Det är lätt att säga att man är prestigelös och att det är högt i tak – men på SMW Group är det verkligen så.

  Emilia Norgren, Marketing Coordinator
 • Med den sjuåriga bakgrund jag har inom försäljning samt marknadsföring på IHM Business School kändes det helt rätt att hamna på SMW Group. Jag är en person som ständigt söker utvecklingsmöjligheter, vilket jag definitivt får här som Area Manager inom försäljning. SMW Group är ett fantastiskt bolag med mycket potential, härliga kollegor och en plats där tiden springer iväg.

  Louise Hammargren, Area Manager
 • Att börja jobba på SMW Group är det bästa valet jag gjort i min karriär. Försäljning var från början något helt nytt för mig när jag kom till SMW Group. Men jag märkte snabbt att det var bra för min personliga utveckling, och stämningen på kontoret kombinerat med bra coaching gjorde att jag blev motiverad att göra det bästa utav varje dag. Med den inställningen och det arbete och driv jag lade ner blev jag teamleader på nio månader - och vann Årets bästa säljare. Med den stämningen vi har på kontoret, bra coaching, roliga afterworks, triggande tävlingar och den grymma provisionsmodell vi arbetar efter så kan alla lyckas - alla!

  Christopher, Key Account Manager

Vill du bli vår nya medarbetare?

SMW Group befinner sig i en tillväxtfas och söker kontinuerligt fler medarbetare. Välkommen att kontakta oss på karriar@smwg.se vid eventuella frågor.

Account Manager

Nu söker vi en kundansvarig säljare med högt driv som tillsammans med oss vill stärka SMW Groups position som en ledande aktör inom digitala lösningar på sociala medier för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring.

Är du en driven tävlingsmänniska som brinner för att skapa kundrelationer? Är du en skicklig försäljare in i benmärgen, har en proffsig attityd och vill bli en del av ett härligt team? Perfekt! Vi söker efter just dig – en kundansvarig säljare med högt driv till vårt bolag i centrala Göteborg.

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta självständigt med komplett kundansvar där dina främsta uppgifter är att driva försäljning av annonsplatser i sociala medier. Därför ser vi att du som söker har ett starkt fokus på service, en stark tävlingsinstinkt och inte är rädd för att hugga i.

 

Om dig

För att trivas i rollen bör du vara en person som drivs av utmaningar, är ansvarstagande och en glädjespridare som bidrar till ett framgångsrikt team. Vi ser också gärna att du är en person som enligt folk runtom dig beskriver som ”tar för sig”. Du bör givetvis även ha ett genuint intresse för rollen som erbjuds. Arbetet är förlagt mellan klockan 8–17, måndag till fredag, och du kommer sitta i ljusa och moderna lokaler mitt i pulsen i centrala Göteborg.

SMW Group riktar sig mot flera marknader vilket gör att det finns möjligheter att driva försäljning mot både den svenska och norska marknaden.

Meriterande

 • Erfarenhet av försäljning
 • Erfarenhet av försäljning inom B2B
 • Arbetat inom mediabranschen
 • Är norsktalande

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos SMW Group får du möjligheter att utmanas, utvecklas och sporras. Därför erbjuds alla medarbetare:

 • Fullständig säljutbildning, utvecklingssamtal och daglig coaching
 • Fast lön samt marknadens bästa provisions-modell (alla säljare får provision från första affär)
 • Riktigt härliga kollegor
 • Säljtävlingar både på individnivå och som team

Tävlingar det senaste året: Weekendresa till valfri destination i Europa, Rolex-tävling, spaweekend, middag för två, VIP-biljetter till vår privata lounge på Scandinavium (hockey, konserter mm), kostymtävling, helikopterflygning + spa m.fl.

 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring via sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka sina arbetsgivarvarumärken och marknadsföra tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser i sociala medier; Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och utökar varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.

 

Ansökan

I din ansökan vill vi ha en kort beskrivning om varför just du passar för uppgifterna samt en motivering till varför du är lämplig för denna tjänst. Detta skickar du in tillsammans med ett CV nedan.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta karriar@smwg.se.

 

Under rådande omständigheter med Covid-19 har vi tagit nödvändiga åtgärder på arbetsplatsen för samtliga anställda för att alla ska känna sig trygga. Dessa åtgärder kan komma att påverka intervjuer och möten som därmed kan ske digitalt.

Ansök här

Click or drag a file to this area to upload.
Communications Specialist

Är du en digital kameleont som kan röra dig från det ena Adobe-programmet till det andra – varva textuellt arbete med grafiskt – och med lätthet sätter dig in i och förstår nya arbetsområden? Vi söker dig som är eller vill bli vår expert i design och text, och ständigt har ditt grafiska detaljöga med dig!

Om tjänsten

I tjänsten som Communications Specialist erbjuds du ett roligt arbete där du får möta en mängd olika aktörer, både lokala som internationella, och sätta dig in i och anpassa till deras varumärken. Du kommer att arbeta med allt från copywriting, digital design i Adobe-programmen och annonsproduktion i sociala medier till att söka lösningar, digitala möjligheter och sätta dig in i nya digitala världar. Vidare kommer du att hantera program som:

 • Photoshop, InDesign, After Effects, Premiere Pro och emellanåt även Illustrator
 • Facebook Business Manager samt Facebook Event Manager
 • LinkedIn Campaign Manager samt LinkedIn Recruiter

Vidare kommer du också att arbeta mycket med Employer Branding och ha kontinuerlig kontakt med olika kunder. Vi hoppas att du som läser får bilden av en spännande, roligt och dynamisk tjänst med stora möjligheter för att utveckla dina förmågor och sätta din prägel på det vi levererar ut till kund – för det är precis vad det är!

Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start 21 augusti. Möjlighet till förlängning finns.

 

Om dig

Vi söker en person med härlig energi, en kreativ ådra och som trivs som bäst när du har roligt på jobbet. Du har ett driv för god service och kvalitetssäkra leveranser i ditt jobb. Vi tror att du rör sig smidigt i Adobe-programmen och trivs med att anpassa grafisk produktion till olika varumärken samt har förmågan att kreativt ta fram egna idéer av god kvalitet. Du är en duktig skribent som gärna tar fram pennan och låter orden flöda när det kommer till det. Vidare hoppas vi också att du trivs bra med att varva olika arbetsmoment från dag till dag, som gärna testar nya sätt att formulera dig på och som har stor förståelse för hur kommunikation och budskap påverkar på olika sätt. Vi tror helt enkelt att du är en kreativ idéspruta som tror på din förmåga att leverera snyggt utförda arbeten! Vi hoppas också att du är datadriven och tycker att det är spännande att analysera resultat, eftersom det är något vi gör dagligen. Då vi är ett socialt gäng som umgås med varandra både på och utanför jobbet hoppas vi även att du är en social och glad typ!

Vidare ser vi gärna att du har mycket goda kunskaper i följande områden:

 • Adobeprogrammen, framför allt Photoshop, InDesign, After Effects, Premiere Pro, och därmed kan skapa allt från SoMe-bilder, presentationsmaterial, rörliga animationer samt enklare klippning av filmmaterial.
 • Copywriting av både korta såväl som längre texter.
 • Employer Branding och strategisk planering kring olika typer av varumärken samt arbetsgivarvarumärken.

Det är en fördel om du utöver det har goda kunskaper av annonsering i SoMe-kanaler och kan orientera dig i Facebook Business Manager, Facebook Events Manager samt LinkedIn Campaign Manager och LinkedIn Recruiter, men inte ett måste. Har du andra kunskaper såsom inom Google Ads, Google Analytics, WordPress eller SEO Writing är det också ett plus.

För tjänsten krävs en eftergymnasial utbildning inom medie och kommunikationsvetenskap, marknadsföring, digital marknadsföring, digital/marketing design eller journalistik.

 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, employer branding och marknadsföring på sociala medier. På kort tid har vi etablerat oss som en kunnig samarbetspartner som skapar enkla och kostnadseffektiva möjligheter inom respektive område. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster och stärka arbetsgivarvarumärken genom kvalitativ exponering av annonser på Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.

Med ett starkt team som har roligt tillsammans tror vi på att alltid kunna vara som vi vill vara – kreativa, nyfikna, framåtblickande och starkt inriktade på att alltid upprätthålla en hög standard på allt vi gör.

 

 

Låter detta som något för dig? Då hoppas vi att du hör av dig med en ansökan! Har du frågor om tjänsten, kontakta Karolina Brodén på 0733-103 664 eller Emilia Norgren på 0735 333 753 alternativt maila marknad@smwg.se

 

Under rådande omständigheter med Covid-19 har vi tagit nödvändiga åtgärder på arbetsplatsen för samtliga anställda för att alla ska känna sig trygga. Dessa åtgärder kan komma att påverka intervjuer och möten som därmed kan ske digitalt.

Click or drag a file to this area to upload.
Software Developer

Vill du arbeta i en bransch som ständigt utvecklas och möter nya innovationer? Hos oss på SMW Group får du möjlighet att delta i spännande projekt där du kommer att vara vår expert inom ditt område.

 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med utveckling och implementering av nya applikationer, program och befintliga applikationer. Du kommer att ha en ledande roll i bolagets utvecklingsteam som består utav projektledare samt ledningsgrupp. Det kommer även att finnas möjligheter för dig att utveckla egna projekt inom ditt område.

Här händer det mycket, pratas mycket och samarbetas mycket, det kommer du märka snabbt. Du kommer därför att vara väldigt delaktig i att vara där det händer. Eftersom vi har starka drivkrafter och just nu etablerar oss på bredare marknader ser vi gärna att du är en idérik person som kan hitta vägar för oss att alltid bli bättre. Vi söker därför en person som är kreativt lagd, innovativ och har kunskaper och förståelse för varumärke, användarupplevelse, kommunikation och funktioners värde. Du får gärna vara en person som snöar in sig på områden och ständigt söker lösningar. Vi hoppas utöver det att du som person har lite av ”alltid bli bättre” som words to live by.

 

Kvalifikationer

Som fullstack-utvecklare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta nära idé- och konceptutvecklare och uppdragsgivare. Du har erfarenhet av webbutveckling på serversidan utifrån ett kundperspektiv och har tidigare hanterat hela processer från systemdesign till programmering, testning och produktsättning.

Vidare önskar vi att du kan:

 • HTML, CSS och JavaScipt
 • TypeScript
 • .NET Core
 • Vue
 • Git / GitLab
 • Postgres
 • Docker
 • CI/CD i GitLab

Nyexaminerad och står i startgroparna till din karriär eller arbetat några år? Vi hoppas du söker dig till oss oavsett! Meriterande ifall du har minst 1-3 års erfarenhet.

 

Om oss

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, employer branding och marknadsföring på sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka arbetsgivarvarumärken och utöka direkt affärs-drivande marknadsföring av tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser på Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network.

Hos oss kommer du att bli en del av ett roligt, härligt och ambitiöst team av personer inom marknadsföring, sälj och management. Vi är ett gäng som har nära till skratt och gillar att samarbeta. Vi ser också till att det är högt i tak för alla att bidra med sin egen personlighet, egna förmågor och möjligheter att utvecklas.

 

Har du frågor om tjänsten? Ring eller maila Theodor Ahdrian 0708-302633 eller theodor.ahdrian@smwg.se

Click or drag a file to this area to upload.

Vill du se mer av våra medarbetare?

@smwgcrew