Karlsborgs Energi söker

Elektriker

till Karlsborgs kommun

Erfaren elektriker med sprakande personlighet? Sladda hit! 

Nu plockar gänget på Karlsborgs Energi fram voltmetern och undersöker noggrant arbetsmarknaden efter vår nya drömkollega i form av en pigg och glad elektriker med hjärtat på rätt ställe. 

 


 

Kort om tjänsten

Du blir en efterlängtad förstärkning på installationsavdelningen där du kommer att pyssla med elinstallationer, service, felsökning och fiberutbyggnad. Tjänsten kommer i framtiden kunna innehålla beredskapstjänst på vår fjärrvärmepanna eller vårt elnät.

 

Saker som gör livet extra trevligt på Karlsborg Energi

  • 63 timmar arbetstidsförkortning per år
  • Arbetstid mån-tors 7-16 och fre 7-13
  • En fystimme per vecka
  • Friskvårdsbidrag 2500kr/år
  • Tjänstetelefon – Iphone
  • Ett litet företag med mycket varierande arbete


Vem är då vår nya lagspelare? 

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har flera års erfarenhet från yrket. Du bör ha god social kompetens, vara ansvarstagande, ordningsam och ha god samarbetsförmåga. Körkort är ett krav för tjänsten.


Om Karlsborg Energi

Installationsavdelningen på Karlsborgs Energi besitter en bred kompetens inom el-, data-, och fiberinstallationer. Inget jobb är för stort eller litet, bland våra nöjda kunder finns såväl privatpersoner som företag. 

Våra montörer förfogar över de fordon, verktyg, maskiner och övrig utrustning som behövs för att utföra de flesta förekommande installationsjobb. Uppdragen består bland annat av villainstallationer, nybyggnationer, reparationer, fibersvetsning, fiberblåsning och nätbyggnation.

 

Intresserad? Välkommen till gänget! 

Click or drag a file to this area to upload.