Systemutvecklare

till Östersund

Är du vår nya systemutvecklare?

Har du ett brinnande intresse för kodning och är en social och kommunikativ teamspelare som kan arbeta självständigt såväl som i grupp? Då kan vi ha rollen för dig! KAJ63 växer och söker dig med några års erfarenhet som vill utvecklas i rollen som systemutvecklare tillsammans med teknikintresserade kollegor.


Om tjänsten

Engagemang, delaktighet och frihet under ansvar är hörnstenar i allt vi gör och nu söker vi en medarbetare som delar våra värderingar och som vill vara med och ta vår verksamhet till nya höjder! Som systemutvecklare kommer du vara en del av ett engagerat utvecklingsteam som strävar efter att leverera kvalitet till kund. Våra utvecklare jobbar med olika tekniker, där Java är en som ofta efterfrågas idag. Våra uppdrag kräver självständigt arbete, men i många uppdrag ingår du i ett team. I uppdrag mot kunder deltar du i planeringen och sköter avstämningar i både förvaltande och nya uppdrag. Som konsult har du en spännande roll med varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder förutom ett utvecklande arbete även en trivsam arbetsmiljö där gemenskap är centralt. Att ha roligt på jobbet är en självklarhet för oss!

Om dig

Vi är intresserade att se vem du är! Våra förhoppningar är att du är en driven person med stor passion för utveckling och programmering, där du gärna kommer med kreativa lösningar och idéer. Att bygga relationer både internt och externt är naturligt för dig! Med din sociala förmåga tar du dig an rollen med stort ansvar och lyckas hålla fokus på kundens behov och utmaningar i ditt beslutsfattande. Vidare ser vi gärna att du har en relevant högskoleutbildning inom systemvetenskap eller datavetenskap, alternativt en annan relaterad utbildning till tjänsten. Vi ser givetvis att du har ett brinnande intresse för kodning där Java, .NET eller liknande språk inte är något främmande för dig!

Känner du igen dig? Då ser vi fram emot att berätta mer om möjligheterna på KAJ63.

Om oss

KAJ63 är ett IT-konsultföretag beläget och verksamt i Östersund. Genom åren har vi vuxit och blivit ett väletablerat företag med nationella bolag och statliga verk som kunder. För oss är det lokala viktigt, och det genomsyrar vår verksamhet och hur vi själva väljer leverantörer etc. I samband med ett lokalt fokus har vi också det lilla bolagets fördel genom en familjär känsla. Hos oss på KAJ63 kommer du till ett sammansvetsat gäng med 11 drivna konsulter som gärna hittar på saker tillsammans. Vi utgår ifrån en enkel företagsidé om att anställa de absolut bästa IT-konsulterna som älskar sitt jobb och att arbeta med människor. Vi har dessutom roligt på jobbet. Svårare än så behöver det inte vara!

Hur är det att jobba hos oss?

Vår medarbetare Katarina som arbetar som systemutvecklare berättar varför hon började arbeta på KAJ63.

“Jag har arbetat som systemutvecklare i många år. Jag började hos KAJ63 för att jag ville jobba i ett mindre företag, där vi gillar vårt jobb och vi vill även ha roligt på jobbet! På jobbet får jag möjlighet att påverka min egen lön och arbetstid för att det ska passa mig på bästa sätt, något jag ser som en bekvämlighet och lyx i vardagen.”

För den som är intresserad att söka till tjänsten förklarar hon vidare:

“Om du värdesätter utvecklande arbetsuppgifter, att umgås och ha trevligt tillsammans med dina kollegor, så har du kommit helt rätt. KAJ63 är ett företag där du lär känna alla och vi har en varm, hjärtlig och familjär stämning. Vi skrattar ofta och alla gör det bästa för att ha roligt tillsammans.”

Vill du bli en del av oss? Tveka inte, skicka in en ansökan idag!

Click or drag a file to this area to upload.