JiO eltjänst

Styrelektriker

Älvängen

Är du vår nästa skickliga styrelektriker?

 

Letar du efter en spännande tjänst på ett företag i framkant? Då är det dags att sluta leta – JiO Eltjänst AB har tjänsten för dig. Vi är ett företag som levererar högkvalitativa elinstallationer av högsta kvalité med fokus på den senaste tekniska utvecklingen. Vi söker nu en engagerad och driven styrelektriker till Göteborgsområdet. Ta chansen och bli en del av vårt härliga team!

 


 

Om tjänsten

Som elektriker inom styrinstallationer hos JiO Eltjänst AB får du en spännande vardag med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med såväl nyinstallationer som omdragningar och kompletteringar av befintliga elinstallationer i olika typer av fastigheter. Utöver detta kommer du även kunna utföra ombyggnationer utav apparatskåp tillsammans med våra styrentreprenörer. Vidare utgör planering av uppdrag inom teamet en stor del av tjänsten. Här arbetar ni tillsammans för att ta fram de bästa lösningarna för varje kunds specifika behov. Detta innebär även att ni håller en nära och konstant dialog med kunden och är lyhörd för kundens behov och önskemål. Att ständigt sträva efter att hitta de bästa lösningarna för varje projekt är en viktig del inom företaget. JiO Eltjänst AB är helt enkelt företaget för dig som brinner för att leverera smarta och kreativa lösningar.

 

Om dig

För att trivas i tjänsten som styrelektriker hos JiO Eltjänst AB tror vi att du är en engagerad och driven person som ständigt letar efter nya utmaningar. Du motiveras av att lösa problem och av att utvecklas i din roll som elektriker. Dessutom tror vi att du är bekväm med att arbeta både självständigt och i team. Dina gedigna kunskaper inom elinstallationer gör dig trygg i rollen som elektriker. Vi ser att du har en el-utbildning i grunden och du litar på dina bedömningar och du delar också gärna med dig av dina tankar och idéer till dina kollegor. Du tror nämligen, precis som vi, att de bästa lösningarna skapas tillsammans. Utöver detta tror vi även att du har ett B-körkort för att kunna besöka alla våra olika kunder i Göteborgsområdet.

 

Om oss

JiO Eltjänst AB är ett installationsföretag som grundades 1990 i Älvängen. Företaget består idag av ett 30-tal drivna elektriker som tillsammans arbetar för att leverera smarta lösningar i toppklass. Vi är övertygade om att riktigt bra service handlar om mer än bara smarta elinstallationer. Det handlar om flexibilitet, kunskap, kvalitet och personligt bemötande – allt för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Genom att arbeta nära både kunder och kollegor löser vi problem på bästa möjliga sätt utifrån varje kunds specifika behov. Vi strävar dessutom efter att vara ett installationsföretag i framkant och vi följer därför noggrant den tekniska utvecklingen för att ständigt bredda våra kunskaper. Sammantaget tror vi att vårt engagemang och vår nyfikenhet lägger grunden för JiO:s framgång.

 

Hur är det att arbeta hos oss?

Markus är en våra engagerade och duktiga styrelektriker. Han berättar om hur han upplever JiO Eltjänst AB:

“Det är ett tryggt och stabilt företag som präglas av en familjär känsla. Vi arbetar för att alltid leverera lösningar i toppklass och det gör att vi kan vara stolta över de arbeten vi gör. Det känns riktigt bra.”

Han berättar vidare om hur han upplever samarbetet med kollegorna:

“Alla i teamet har hög kompetens och stor erfarenhet av elinstallationer. Vi känner alla varandra mycket väl och vi hjälper varandra att utvecklas som elektriker. Tillsammans hittar vi lösningar på även de mest svårlösta problemen.”

Markus avslutar med att berätta om företagets ledning:

“Ledningen värnar alltid om alla medarbetares välmående – något som jag tycker är väldigt unikt. Dessutom är cheferna är både förstående och pålitliga. Jag har aldrig haft så bra chefer som jag har nu.”

 

Vill du bli en del av gemenskapen på JiO Eltjänst AB?

Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.