JiO eltjänst

Serviceelektriker

Älvängen

Vi söker en lagspelande serviceelektriker

 

Har du, precis som vi, ett brinnande intresse för att möta framtidens tekniska lösningar? Är du dessutom redo för ditt nästa kliv i karriären? Då har du hamnat helt rätt, för vi på JiO söker en ny driven serviceelektriker. Välkommen till laget!

 


 

Om tjänsten

Vi på JiO fortsätter att växa och vårt lag behöver spetsas med ytterligare en serviceinriktad och nyfiken lagspelare. Du har tidigare arbetat som elektriker och vi ser att du har el-utbildning och B-körkort. Vårt nyrenoverade och gemytliga kontor ligger i härliga Älvängen, ett perfekt läge om du vill komma iväg från Göteborgs stressiga miljö. Vi tror därför att du bor i Ale kommun, Kungälv, Lilla Edet eller i Göteborgstrakten. Tjänsten erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter och spännande miljöombyten, med arbetsplatser från Trollhättan till Göteborg. Tillsammans med våra 33 medarbetare arbetar vi för en trivsam miljö där vi värdesätter gemenskap högt. Du som tar dig an rollen får tillgång till servicebil och sjukvårdsförsäkring. Beroende på årets resultat kommer du också få ta del av en vinstdelning.

Är du redo att tillsammans med oss överträffa våra kunders förväntningar? Då tycker vi att du skall läsa vidare.

 

Om dig

För denna tjänst är det lika viktigt att kunna arbeta självgående som att vara en riktig lagspelare. Det är tillsammans som vi skapar fantastiska lösningar och förutsättningar för våra kunder. Du är dessutom driven, engagerad och lyhörd i ditt arbete. Att alltid värdesätta kundens behov är något av en självklarhet för dig och du bidrar gladeligen till en härlig och social stämning på kontoret. Än är vi inte störst, men med sporttermer uttryckt så är vi ett lag för Superettan.

 

Om oss

Vår historia och resa är något vi gärna vill dela med oss av. JiO startades år 1990 i Älvängen strax norr om Göteborg, och omfattar idag även vårt systerbolag ÄIAB. Vi är stolta medlemmar i Elkedjan som idag är Sveriges största kedja för elinstallatörer. För oss handlar det alltid om att arbeta nära våra kunder för att kunna leverera de bästa lösningarna. Med det sagt är vårt mål att alltid hålla vad vi lovar – och mer därtill.

 

Hur är det att arbeta hos JiO?

En av våra medarbetare berättar hur det är att arbeta som elektriker hos oss:

“En arbetsplats med frihet under ansvar, man får vara ute och jobba mot kund och man träffar många människor som man knyter relationer med. Man planerar och lägger upp sina arbeten själv. Vi har härliga fina lokaler i Älvängen där vårt kontor ligger, där finns det mesta man behöver.”

 

Han beskriver också hur vi arbetar med gemenskapen:

“Vi har haft en skara utav aktiviteter tillsammans. När företaget fyllde 20 år åkte vi till London, 25 år firades med en stor fest och 30 år med att åka till Bad Gastein. Vi har i alla år haft julbord tillsammans med respektive. Vi har under många år åkt skidor på diverse orter i Sverige och Norge samt en Kick Off under september”

Vill du bli en del av vårt lag?

 

Tveka då inte på att skicka in din ansökan. Vid frågor om tjänsten, kontakta Janne på 0706-334390. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi ser fram emot att få höra från dig!

 

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.