Snicken

Byggmaterialsäljare

Vi bygger Gotland - Järn AB Södertorg - Visby

Snicken Visby söker byggmaterialsäljare


Vi behöver stärka vår anläggning i Visby med en relationskapande byggmaterialsäljare som har starkt driv och engagemang. Vi söker en utåtriktad, resultatorienterad och prestigelös lagspelare som brinner för försäljning och som vårdar och utvecklar våra goda kundrelationer både mot proffs och privatkonsument.

Som byggmaterialsäljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder på vårt lager för tungt byggmaterial. Där säljer du virke, skivor, isolering, bruk, plåt, listverk, grus och sten och mycket mer. Du kommer med tips och råd till kunder vad gäller produkter, engagerar dig i sortiment och har ett gott öga för ordning & reda. Du sköter även plockningar till kund, lossning och lastning av gods samt fyller på produkter så det alltid finns att sälja. Ditt säljteam har ett nära samarbete med såväl butikssäljare som objektsäljare.

Som person är du utåtriktad och positiv samt brinner för att ge bra service. Du skapar snabbt ett förtroende hos kunden. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov och kan se alternativa lösningar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av försäljning i liknande roll eller bransch.

Vidare vill vi att du:

  • är framåt och initiativtagande och älskar försäljning
  • har en hög energinivå och gillar lite puls
  • kan skapa unika köpupplevelser hos våra kunder, fyllda av service och glädje
  • har god säljteknik och förhandlingsteknik
  • är ansvarstagande och har hög arbetsmoral
  • är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga
  • är expert på att bygga och bibehålla lojalitet hos kunderna
  • har några års erfarenhet som säljare inom detaljhandeln där du har arbetat med aktiv personlig försäljning

OM FÖRETAGET

Snicken Visby är ditt kompletta byggvaruhus. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från ”husgrunden till skorstenspipan” och allt däremellan. Hos oss får du jobba i en utvecklande miljö där du är med och påverkar varje dag. Vi välkomnar dina idéer och initiativ som för oss framåt i vår gemensamma strävan att vara det naturliga valet i branschen. Vi bygger Gotland.

 

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning. Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-18 och lördagar kl. 10-15. Sista ansökningsdag är 15 oktober, 2021.

Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.