Järn AB Södertorg

Butikssäljare

Gotland

BUTIKSSÄLJARE MED INRIKTNING MOT ELEKTRONIK OCH VITVAROR

 

Vi behöver stärka vår butik i Visby med en relationskapande säljare med starkt driv och engagemang. Vi söker en utåtriktad, resultatorienterad och prestigelös lagspelare som brinner för försäljning och som vårdar och utvecklar våra goda kundrelationer mot både privatkonsument och proffskund.

 


 

TJÄNSTEN

Som butikssäljare på Järn AB Södertorg består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder i butiken. Du kommer med tips och råd och hjälper kunden till köp. Du säljer framför allt artiklar inom vårt Euronics-sortiment bestående av både hemelektronik så som tv, telefoni, abonnemang, ljud och vitvaror så som kyl, frys, spisfläktar och diskmaskiner. Du är drivande i att utveckla vår Euronics-avdelning och omhändertar ditt sortiment genom att sätta sortimentet, sköta beställningar och aktiverar produkter i butik. Att hålla tät och god kontakt med våra leverantörer är en förutsättning för att du ska lyckas med ditt uppdrag.

 

VI SÖKER

Som person är du utåtriktad, positiv, brinner för att ge bra service och älskar försäljning. Du skapar snabbt ett förtroende hos kunden och har god sälj- och förhandlingsteknik. Du är flexibel och kan anpassa dig efter kundens behov och kan se alternativa lösningar. Vi vill gärna att du har telekomerfarenhet och ett stort teknikintresse. Du är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga, men även trygg i att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral samt ett gott öga för ordning och reda.

 

DET HÄR FÅR DU HOS OSS

Du blir en del av vårt härliga butiksäljarteam där vi gör varandra bra. Hos oss finns det alltid en kollega att rådfråga. Hos oss får du jobba i en kreativ miljö där du är med och påverkar varje dag. Vi välkomnar dina idéer som för oss framåt i vår gemensamma strävan att vara det naturliga valet i branschen. Vi uppmuntrar dig att ta egna initiativ och driva ditt sortimentsområde mot nya höjder. Vi tror på varje individs utveckling och ger möjlighet till så väl kompetensutveckling som personlig utveckling. Vi tror också på ordning och reda så hos oss får du en heltidstjänst, en trygg arbetsmiljö och du påverkar din egen löneutveckling genom uppfyllelse av lokala lönekriterier. Du får kontinuerliga utvecklingssamtal med din chef så att vi tillsammans hittar din bästa väg mot våra gemensamma mål. Vi har självklart kollektivavtal med schysta villkor gällande allt från schema, ob-ersättning, sjukförsäkring och tjänstepension och mycket mer.

 

OM FÖRETAGET

Järn AB Södertorg är en fullsortimentsbutik med allt från verktyg, maskiner, hemelektronik, vitvaror, porslin, Panduro, trädgårdsmöbler, kaminer till stål och gas och mycket mer. Vi säljer med kunskap på köpet.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning. Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-18 och lördagar kl. 10-15. Sista ansökningsdag är 31 mars, 2022.

Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.