Snicken

Byggmaterialsäljare

Visby

Snicken Visby söker byggmaterialsäljare

 

Vi bygger Gotland – vill du vara med? Som byggmaterialsäljare på vårt lager för tungt byggmaterial är ditt fokus försäljning, service och att skapa goda kundrelationer.

 


 

TJÄNSTEN

Vi söker en byggmaterialsäljare till vårt lager för tungt byggmaterial. Som byggmaterialsäljare på Snicken består din arbetsdag av att aktivt möta våra kunder. Du säljer virke, skivor, isolering, bruk, plåt, listverk, grus och sten och mycket mer. Som byggmaterialsäljare skapar du nya och vårdar våra goda relationer med både proffskund såväl som privat konsument. Du hjälper kunder till köp genom tips och råd vad gäller produkter, du engagerar dig i sortiment och håller ordning & reda.  Du sköter även plockningar till kund, lossning och lastning av gods samt fyller på produkter så det alltid finns att sälja. Du är en del av lagersäljteamet med ett nära samarbete med såväl butikssäljare som objektsäljare.

 

DET HÄR FÅR DU HOS OSS

Du blir en del av hela vårt härliga säljteam där vi gör varandra bra. Hos oss finns det alltid en kollega att rådfråga och du får jobba i en kreativ miljö där du är med och påverkar varje dag. Vi uppmuntrar dig att ta egna initiativ och driva ditt sortimentsområde mot nya höjder. Vi tror på varje individs utveckling och ger möjlighet till så väl kompetensutveckling som personlig utveckling. Vi tror också på ordning och reda så hos oss får du en heltidstjänst, en trygg arbetsmiljö och självklart alla arbetsverktyg du behöver så som produktutbildning, kommunikationsverktyg, arbetskläder, skyddsskor, och truckkort. Vi har kollektivavtal med schyssta villkor gällande allt från schema, ob-ersättning, sjukförsäkring och tjänstepension och mycket mer. Du får också sist men inte minst jobba i ett stabilt familjeföretag med stark lokal förankring, lång erfarenhet inom branschen, korta beslutsvägar, goda leverantörsrelationer och en starkt positiv försäljningsutveckling.

 

VI SÖKER

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och allra viktigast för oss är att du är utåtriktad, har en stor vilja att lära, brinner för att ge bra service och älskar försäljning. Vi söker dig som snabbt skapar ett förtroende hos den du möter och visar att du har förmågan till ett flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt. Tar du ansvar och har ett gott öga för ordning och reda så kommer du lyckas bra i det här jobbet. Om du dessutom är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga, men även trygg i att ta egna initiativ, så kommer vi trivas med varandra. Har du erfarenhet från byggbranschen eller bygghandel så är det meriterande.

 

OM FÖRETAGET

Snicken Visby är ditt kompletta byggvaruhus. Vår ambition är att erbjuda ett heltäckande produktsortiment från ”husgrunden till skorstenspipan” och allt däremellan. Vi välkomnar dina idéer och initiativ som för oss framåt i vår gemensamma strävan att vara det naturliga valet i branschen. Vi bygger Gotland.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid. 6 månaders provanställning. Arbetstiden schemaläggs i skift, måndag till fredag kl. 7-18 och lördagar kl. 10-15. Sista ansökningsdag är 15 april, 2022.

Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.