Idrottslärare

Malmö, Lund och Helsingborg

Vill du djupdyka i ämnet Idrott och Hälsa?

Vi ger dig möjligheten att helt och hållet ägna dig åt idrottsundervisningen, utan distraktioner och minimal administrativ börda.


 

IHL Akademi är ett utbildningsföretag som hjälper gymnasieskolor som saknar förutsättningar för att kunna bedriva sin idrottsundervisning (lokaler, utrustning, material etc), med att bibehålla sin höga standard på undervisningen. Vi hjälper idag 18 skolor, placerade i Malmö, Lund och Helsingborg, med sin undervisning i ämnet Idrott och Hälsa och vi fortsätter att växa.

Tjänsten innefattar en placering i Malmö, Lund och Helsingborg, som tillsammans utgör en heltidstjänst. Placeringen behåller du under hela läsåret. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av sju stycken legitimerade lärare, som alla bidrar till varandras goda resultat.

Hos oss får du Mobiltelefon + abonnemang och pendelkort för hela Skåne. Vi har ett kollegialt samarbete olikt någon annan skola. Vi har också roliga kickoffer i Sverige och ibland utomlands.

Vi ser gärna att du är en noggrann och självständig legitimerad lärare med stor glädje av att undervisa som idrottslärare. Erfarenhet är alltid meriterande men nyutexaminarede är också väldigt välkomna att söka.

Låter detta intressant? Skicka iväg en ansökan idag!

Click or drag a file to this area to upload.