Hydrostandard

Mätartekniker

Jönköping

Självständiga mätartekniker som älskar kvalitet, är det du?

Trivs du med att ha ansvar över ditt eget arbete och ha möjlighet att anpassa arbetsdagarna efter ditt privatliv? Kanske är lönen en viktig komponent som du vill kunna anpassa efter dina behov i vardagen? Då tror vi att du passar hos oss.

Vi söker proffs!  Proffs inom elektricitet, service och elmätarbyte. Våra proffs kommer att arbeta hos olika energibolag i Jönköpingsregionen, och därmed också hos kundens kunder. Har du vad som krävs för att bli vårt nya proffs? 

 

Om tjänsten

I tjänsten som elektriker hos oss genomför du elmätarbyte i kategori 1 och 2, och skapar goda relationer mellan våra kunder och kunders kunder. Din vardag i arbetet kommer att variera och du kommer att befinna dig på olika platser beroende på behov och hur du vill arbeta. Du kommer att utmanas i dina projekt, möta många människor och vara på nya platser från dag till dag beroende på pågående projekt och behov. Eftersom vi är ett team som gillar att arbeta sammansvetsat kommer du också att ha tät kontakt med dina kollegor och chefer.

Låter det som något för dig? Läs då vidare.

 

Om dig

För att du framgångsrikt ska kunna arbeta i dina projekt hos våra kunder behöver du ha en bakgrund och utbildning som elektriker. Då du kommer att befinna dig på olika platser och erbjuds servicebil i arbetet hoppas vi att du har B-körkort, det är till stor fördel när du behöver ta bilen.

Vi hoppas också, då du erbjuds stor frihet, att du är ansvarstagande, planerande och kan anpassa schemaläggning och privatliv efter arbetsbörda och åtaganden. Vidare ser vi gärna att du har en känsla för service, öga för kvalitet och också trivs med det sociala i jobbet då du kommer att möta en mängd olika människor och kunder. För oss är nämligen service det som skapar långvariga relationer, både med kunder och med varandra.

 

Om oss

Hydrostandard Mätteknik Nordic AB är en del av den börsnoterade Sdiptech koncernen, som är en nischad koncern med fokus på infrastruktur. Hydrostandard Mätteknik Nordic AB, som bildades 1995, är lokaliserat i Borlänge där den ackrediterade kontrollverksamheten bedrivs.

Hydrostandard Mätteknik Nordic AB utför serviceuppdrag och mätarbyten åt kommuner och energibolag i hela Sverige. Vi är ackrediterad för kontroll av kallvatten och fjärrvärmemätare DN15-100, Pt100-500, och har allmänbehörighet för elanslutning av mätare. Vi förfogar över ett av Sveriges största och modernaste kontrollorgan för kontroll och revision av mätare. Vi säljer även mekaniska och statiska vattenmätare.

Hos oss arbetar drygt 60 medarbetare. Varje medarbetare är kvalificerad mätarmontör enligt företagets interna utbildnings- och kvalificeringsprocess. Dessutom är flertalet certifierade fjärrvärme-montörer, VVS-utbildade och elektriker. Tillsammans arbetar vi för god kvalitet, hög service och goda renomméer.

 

Vad säger medarbetare? 

“Som mätarbytare hos Hydrostandard har jag ett intressant och varierande arbete där jag får träffa många människor varje dag. Jag hade tidigare arbetat med mer fasta scheman och ville ha mer frihet i vardagen för att balansera privatliv med arbetsliv, och valde därför att börja hos Hydrostandard. Idag kan jag lägga upp mitt arbete mer utifrån vad jag har behov av och samtidigt ha en bra och stabil lön. Visst kräver det att jag planerar arbetet effektivt men det har verkligen gett mig mer frihet att arbeta såhär.

Här får jag även möjlighet att utmanas, lära mig nya saker och se nya platser hela tiden. Vidare trivs jag väldigt bra med mina kollegor och chefer. Det är ett tight team som har roligt tillsammans. Dessutom hjälper vi varandra för att lösa situationer när det blir svårare – det gör att vi verkligen arbetar för kundnöjdhet och god service tillsammans. För att göra det ännu trevligare åker vi även på resor tillsammans, där vi senast åkte till ett spa, åt god mat och minglade runt. Ja, som ni förstår trivs jag här” berättar Patrik Bergsten, mätarbytare på Hydrostandard.

 

Linda Jonsson, som också arbetar som mätarbytare, berättar vidare:

“Jag valde att börja arbeta på Hydrostandard för att ha möjlighet till mer frihet och själv reglera hur mycket jag vill arbeta och tjäna. Trivs jättebra med det och arbetar just nu som mätarbytare inom fjärrvärme. Har fått ett härligt och bra team där alla trivs bra med varandra, vilket skapar en bra arbetsmiljö i sin tur. Behöver vi stöd att lösa arbetsuppgifter så finns stöd där från kollegor och chefer. Vi arbetar tillsammans för att slutprodukten ska vara av hög kvalitet och för att kunder ska vara nöjda med vårt jobb. Att sedan få lite extra tid tillsammans har vi fester, åker på spa och äter gott.”

 

Drivs du av samma värderingar som oss och tror att du passar bra in i vårt team? Då vill vi höra från dig! 

 

Click or drag a file to this area to upload.