Hydralid

Produktionsarbetare

Lidköping

Produktionsarbetare med känsla för kvalitet? Hör av dig!

 

En arbetsplats att utvecklas och växa på, med stor gemenskap och flexibilitet i arbetet. Låter det som något för dig? Nu scannar Hydralid i Lidköping av arbetsmarknaden för att hitta dig, vår efterlängtade produktionsarbetare! 

 


 

Kort om tjänsten

Du kommer att vara praktiskt delaktig i det dagliga kvalitetsarbetet med tillverkning av högkvalitativa hydraulcylindrar i stort som smått, samt övrigt arbete inom produktion. I tjänsten kan du räkna med ett varierande jobb i en positiv arbetsmiljö med härliga kollegor!

 

Vad säger kollegorna om Hydralid?

Vi tog pulsen på dina framtida kollegor för att se hur det är att jobba på Hydralid.

”Möjligheten att utvecklas i min roll och få jobba självständigt med frihet under ansvar är något som gör att jag trivs väldigt bra på Hydralid.”

”Olika roliga aktiviteter som bowling och boule är något jag verkligen uppskattar. Sommarfesten för att fira in semestern är också en skön klassiker!”

 

Fler saker som gör livet extra trevligt på Hydralid

  • En innovativ arbetsplats som tänker utanför lådan
  • Trygg och stabil arbetsgivare som kontinuerligt investerar framåt

 

Vem är då vår nya lagspelare?

Vi söker dig som är händig och tekniskt intresserad samt har någon form av praktisk bakgrund och förståelse för teknik i olika former. Du innehar god fysik samt uppskattar praktiskt arbete.

Hos oss lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna och i det här fallet tror vi att du är en ansvarstagande, engagerad och positiv person som aldrig lämnar ifrån sig ett jobb du inte känner dig stolt över. Är du dessutom en ödmjuk lagspelare med förkärlek för kvalitet, ordning och struktur som utan problem kan jobba fritt såväl som i grupp är vi nästintill hemma!

 

Övriga kvalifikationer för tjänsten

  • Gymnasieutbildning inom teknik/industri
  • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom industri och kvalitet samt truckkort A+B
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 

Om Hydralid

Hydralid ingår i industrikoncernen Fröjdia Group AB tillsammans med bolagen Fröjd Automation, Front automation, IML Technologies samt fastighetsbolaget Mövik. Hydralids affärsidé är att med ett speciellt produktionsupplägg snabbt kunna tillgodose kundens behov av högkvalitativa hydraulcylindrar. Vår målsättning är att med vårt grymma team leverera de kortaste ledtiderna på den svenska marknaden!

Låter det intressant?

Ansök redan idag genom att fylla i formuläret nedan.

Vid frågor om tjänsten, kontakta: Ewa Grahn, +46 (0)766 47 47 05, ewa@hydralid.se

 

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.
Kan kompletteras vid senare tillfälle