HP Åkeri

Mekaniker

Gävle

HP Åkeri söker fordonsansvarig mekaniker till egen verkstad!


Om tjänsten

Vi söker nu en fordonsansvarig lastbilsmekaniker som vill förstärka och vara delaktig i vår verksamhet. Arbetet innebär ett stort ansvar, då du har hand om det löpande underhållet av vår fordonsflotta samt själv planerar ditt arbete i den egna verkstaden men också med externa verkstäder vid behov. Vår vagnpark består av en blandning av fordon från dom större tillverkarna, samt en gårdstruck. Vi strävar efter att utföra så mycket vi kan i den egna verkstaden, vilket består i bland annat felsökning, motorservice, bakgavelhiss-service, löpande underhåll samt övrigt reparationsarbete. Jobb ute på fältet förekommer, där vi har en fullt utrustad verkstadsbuss som hjälpmedel.
Vi ser också att du kommer vara behjälplig vid övriga arbetsuppgifter som exempelvis däckmontör och fordonsvårdare.

Du som söker är fordonstekniskt lagd och har gärna en utbildning inom tungafordon, teknik eller motsvarande som är meriterande för tjänsten. Vi söker en lagspelare som är stolt i sitt yrkesutövande, som har lätt för att ta till sig nya instruktioner och värdesätter hög arbetskvalité.
Som person är du strukturerad, snabblärd, ansvarsfull och kan arbeta självständigt. Du är van vid att arbeta i högt tempo, har en positiv inställning och ser hellre lösningar än problem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och utdrag ur polisens belastningsregister tas vid anställning. Lön enligt överenskommelse!

Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta oss på 026-4243326. Rekrytering och tillsättande av tjänsten sker löpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan!

 

Om oss

Håkan Perssons Åkeri är din personliga transportör. Vi hjälper till med allt från enklare budtjänster, till större transporter med kvalificerad logistik. Vi står helt enkelt för hela och säkra transporter.

Håkan Perssons Åkeri har lång erfarenhet och verkat i åkeribranschen i över 30 år. Verksamheten grundades redan 1986 av Håkan Persson, och drivs idag av sonen Henrik Persson. Vi är idag 60 anställda, har närmare 40 lastbilar och ett tiotal släp.

Våra huvudområden är specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. Vi på HP Åkeri är flexibla och tillsammans med vår gemensamma erfarenhet hittar vi alltid en lösning. Allt för att ge er som kund den bästa servicen. Vi erbjuder även lager- och logistiktjänster med lagerhantering som effektiviserar lagerprocessen.

Låter det intressant? Ansök idag!

Click or drag a file to this area to upload.