Arbetande förman

Gävle

HP Åkeri söker arbetande förman för omgående tillsvidareanställning, nattetid.

I tjänsten som arbetande förman nattetid är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och sortera inkommande gods samt sprida detta under upp/om-lastning av våra partibilar. Du samordnar godset som kommer in på ekipagen under kvällen tillsammans med gods som redan finns inne. Bilarna lastas efter en förutbestämd planering, som skapas av transportledning under dagen. Omlastningen sker utomhus på gårdsplan med hjälp motviktstruck. Arbetstiden är förlagd ca 17.00 – 03.00, 4 och 5 dagar per vecka växelvis. Viss mån att justera tider finns. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar, där du får planera ditt arbete till stor del själv inom givna ramar.

Vi vill att du som söker är ansvarstagande, självgående, pålitlig och positiv. Du behöver också vara noggrann och strukturerad i ditt arbete då det under perioder är ett högt godsflöde och tempo.

HP Åkeri erbjuder en arbetsplats med många möjligheter till ett varierande arbete. Vi värdesätter att vår personal trivs bra på jobbet och vi har högt till tak. Som anställd hos oss blir du en del i ett framgångsrikt företag och ett härligt gäng, där vi hjälps åt att nå våra mål och tillsammans skapar förutsättningarna för att göra det. Vi satsar på dig och du på oss!

Krav:

CE-behörighet

Truckkort A1-A4 + B1

Digitalt förarkort

YKB

Meriterande:

Kran behörighet


För kontakt kan du nå oss på 026-14 26 55.

Håkan Perssons Åkeri är din personliga transportör. Vi hjälper till med allt från enklare budtjänster, till större transporter med kvalificerad logistik. Vi står helt enkelt för hela och säkra transporter.

Håkan Perssons Åkeri har lång erfarenhet och verkat i åkeribranschen i över 30 år. Verksamheten grundades redan 1986 av Håkan Persson, och drivs idag av sonen Henrik Persson. Vi är idag 60 anställda, har närmare 40 lastbilar och ett tiotal släp.

Våra huvudområden är specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. Vi på HP Åkeri är flexibla och tillsammans med vår gemensamma erfarenhet hittar vi alltid en lösning. Allt för att ge er som kund den bästa servicen. Vi erbjuder även lager- och logistiktjänster med lagerhantering som effektiviserar lagerprocessen.

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering och tillsättande av tjänsten sker löpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan!