Chaufförer

Gävle

HP Åkeri söker CE-chaufförer för omgående heltidsanställning!

Tjänsterna innebär lotsning dagtid med bil och släp, där vi kör partigods direkt från avsändare till mottagare i de allra flesta fallen. Lastning och lossning förekommer även på terminal, men inte i någon större utsträckning. Bilarna utgår från Gävle och vi trafikerar dagligen Gästrikland, Hälsingland, Dalarna och Västernorrland med våra 7 fjärr-ekipage.

Du arbetar växelvis 4 dagar och 3 dagar per vecka efter ett fastställt schema, där det finns ledigheter på 3-4 dagar sammanhängande. Arbetspassen börjar kl. 05.00 och ditt ekipage står då färdigt för avfärd.
Vi vill att du som söker är ansvarstagande, självgående, pålitlig och positiv. Du tar god hand om ditt ekipage, tycker om kundkontakter och vill ha ett omväxlande arbete med mycket frihet.

HP Åkeri erbjuder en arbetsplats med många möjligheter till ett varierande arbete och en modern och uppdaterad vagnpark. Vi värdesätter att vår personal trivs bra på jobbet och vi har högt till tak. Som anställd hos oss blir du en del i ett framgångsrikt företag och ett härligt gäng, där vi hjälps åt att nå våra mål och tillsammans skapar förutsättningarna för att göra det!

Lön enligt kollektivavtal och provanställning 6 månader tillämpas.

 

Krav:

C-behörighet

CE-behörighet

Digitalt förarkort

YKB

 

Meriterande:

Krankort

Kontakt:

026-14 26 55

 

Företagsbeskrivning

Våra huvudområden är specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. Vi på HP Åkeri är flexibla och tillsammans med vår gemensamma erfarenhet hittar vi alltid en lösning. Allt för att ge er som kund den bästa servicen. Vi erbjuder även lager- och logistiktjänster med lagerhantering som effektiviserar lagerprocessen.

 

 

 

Håkan Perssons Åkeri är din personliga transportör. Vi hjälper till med allt från enklare budtjänster, till större transporter med kvalificerad logistik. Vi står helt enkelt för hela och säkra transporter.

Håkan Perssons Åkeri har lång erfarenhet och verkat i åkeribranschen i över 30 år.
Verksamheten grundades redan 1986 av Håkan Persson, och drivs idag av sonen Henrik Persson. Vi är idag 60 anställda, har närmare 40 lastbilar och ett tiotal släp.

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering och tillsättande av tjänsterna sker löpande under annonseringstiden, så vänta inte med din ansökan för att ha chans att få en av dessa tjänster!