C-chaufför

Gävle

HP Åkeri söker C-chaufförer för omgående heltidsanställning

Dagarna som distributionschaufför hos oss innebär att du arbetar med både lastning och lossning under dagen och du har ansvar över ditt fordon och godset du kör. Detta gör att vi söker efter en medarbetare som är ansvarstagande, pålitlig och självgående. Som har respekt för godset som fraktas och även för åkeriets fordon och medtrafikanter. Vi tror också att du har god fysik och tycker om att hålla ett högt tempo i ditt arbete.
Bilarna utgår från Gävle och körningarna är lokalt inom Gävleborgsområdet, så god lokalkännedom där är ett bra verktyg!

Arbetstiden är förlagd mellan 07.00 – 16.00, måndag till fredag. Dagen börjar du med att lasta upp din lastbil på terminalen där godset står platsat vid din port. Vid hemkomst lossar du det gods du hämtat upp under dagen, för att sedan parkera lastbilen.

Lön enligt kollektivavtal och provanställning 6 månader tillämpas.

Krav:

C-behörighet

Digitalt förarkort

YKB

Meriterande:

CE-behörighet

Krankort


 

 

 

 

HP Åkeri erbjuder en arbetsplats med många möjligheter till ett varierande arbete och en modern och uppdatera vagnpark.

Vi värdesätter att vår personal trivs bra på jobbet och vi har högt till tak.

Som anställd hos oss blir du en del i ett framgångsrikt företag och ett härligt gäng, där vi hjälps åt att nå våra mål och tillsammans skapar förutsättningarna för att göra det!

Om oss

Håkan Perssons Åkeri är din personliga transportör. Vi hjälper till med allt från enklare budtjänster, till större transporter med kvalificerad logistik. Vi står helt enkelt för hela och säkra transporter.
Håkan Perssons Åkeri har lång erfarenhet och verkat i åkeribranschen i över 30 år. Verksamheten grundades redan 1986 av Håkan Persson, och drivs idag av sonen Henrik Persson. Vi är idag 60 anställda, har närmare 40 lastbilar och ett tiotal släp.
Våra huvudområden är specialtransporter, fjärrtransporter och distribution. Vi på HP Åkeri är flexibla och tillsammans med vår gemensamma erfarenhet hittar vi alltid en lösning. Allt för att ge er som kund den bästa servicen. Vi erbjuder även lager- och logistiktjänster med lagerhantering som effektiviserar lagerprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!