Lediga lägenheter i Härjedalen!

Bland gröna skogar och närhet till vatten, fjäll och vacker natur ligger charmiga bostäder med ett läge som inte liknar andra. Vi befinner oss i Sveg som ligger i östra Härjedalen. Här lever man trivsamt, lugnt och tryggt, med närhet till ett rikt natur- och friluftsliv. Att välja bostad är för många av oss något av vårt livs största beslut. Anledningen är enkel – det handlar om att känna sig hemma.

– Var känner du dig hemma?

När vi väljer hem väljer vi givetvis på olika sätt. Vi må söka efter liknande saker men av olika anledningar, och därför blir även slutresultatet olika. Vi söker funktionalitet, närhet till nödvändigheter, bekvämligheter.

I Sveg finns flerbostadshus och markbostäder belägna, som ägs och förvaltas av Härjegårdar Fastighets AB. Bostäderna består av flervåningshus (de flesta med balkong) och radhus med en egen uteplats, vackert belägna i närhet till naturen.

I samhället är det nära till butiker, hälsocentral, förskolor, skola för låg- mellan- och högstadium och gymnasium. Natur- och friluftsliv är det som livet i Härjedalen präglas av och här har du det in på knuten. I Sveg finns närhet till alpina-backar och skidanläggning, golfbana, flygplats, Inlandsbanan och Ljusnan som rinner genom samhället. En knapp timmes bilresa bort ligger Sonfjället, samt dem alpina skidbackarna i Björnrike, Lofsdalen och Vemdalen.

Vad gör oss till en bra hyresvärd?

Inför sitt val av bostad är det viktigt att känna sig trygg med den hyresvärd och förvaltare som ansvarar för skötsel och underhåll. Till stor del handlar det om service, bemötande och kunskap för att allt ska genomföras på rätt sätt och med hänsyn till det vardagliga livet. Härjegårdar Fastighets AB, som förvaltat bostäder sedan 1974, är en etablerad aktör som ägs av Härjedalens kommun och äger/förvaltar totalt ca 950 lägenheter inom kommunen.

Verksamheten bedrivs med visionen att erbjuda bra bostäder, lokaler och service med hög kvalitet till marknadsmässiga villkor och priser. Med vår kunskap av att bedriva fastigheter har vi en målsättning om att förverkliga bostadsdrömmar och boendemiljöer där man vill leva och bo långsiktigt.

berättar Hans Heuser, VD för Härjegårdar Fastighets AB

Just nu har vi lediga lägenheter i Sveg.

Läs mer här.