Härjegårdar Fastighets AB

Målare

Sveg och Hede/Funäsdalen

Härjegårdar Fastighets AB söker 2 st Målare (100 %) en till Sveg och en till Hede/Funäsdalen

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från 2016 förvaltar total ca 180 000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu två Målare. Anställningen är omgående eller från den tidpunkt som är möjlig.

 

Rollen hos oss innefattar

Att som målare utföra allt från enklare underhåll till lite mer avancerade jobb som målning av utvändiga byggnadskomponenter, invändig målning/tapetsering och mindre fasader mm. Erfarenhet/utbildning av fastighetsskötsel ses som meriterande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakter med hyresgäster.

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad målare. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har grundläggande kompetens avseende IT och datoranvändning.

 

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer och verkar för en bra arbetsmiljö.

 

Ytterligare information

Placeringsort är en i Sveg och en i Hede alt Funäsdalen. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra fastighetstekniker idag är mansdominerade.

 

Vi erbjuder

På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda. Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Börje Wallin, Arbetsledare Sveg, på telefon 0680-169 54, alt Anders Persson Fastighetschef 0680-169 74.

Vi vill ha din ansökan senast den: 2020-03-02

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan.
Click or drag a file to this area to upload.