Kom hem till den svenska naturen

Flytta in hos Härjegårdar i Sveg och Hede och få Nykundsrabatt

Under perioden 1 maj till 31 oktober 2021 erbjuder Härjegårdar Fastighets AB sina nya kunder en rabatt på månadshyran med 10%, om du hyr en lägenhet i Sveg eller Hede. Rabatten gäller under 1 års tid och är 10% på aktuell lägenhetshyra den månad du flyttar in.

Villkor

Nykundsrabatten ligger med ett fast avdrag under 12 månader. Rabatten gäller ej vid byte av lägenhet eller vid överlåtelse. Erbjudandet gäller ej lägenheter för elevbostäder eller SÄBO- och demenslägenheter, då de omfattas av ett blockförhyrningsavtal.

 


Bland gröna skogar och närhet till vatten, fjäll och vacker natur ligger charmiga bostäder med ett läge som inte liknar andra. Vi befinner oss i Sveg och Hede. Här lever man trivsamt med närhet till ett rikt natur- och friluftsliv.  

Att välja bostad är det för många av oss något av vårt livs största beslut. Anledningen är enkel – det handlar om att känna sig hemma. Var känner du dig hemma?

 

När vi väljer hem väljer vi givetvis på olika sätt. “Allt är subjektivt” brukar man säga, och så är det definitivt vid valet av hem. Vi må söka efter liknande saker men av olika anledningar, och därför blir även slutresultatet olika. Vi söker funktionalitet, närhet till nödvändigheter, bekvämligheter. Vi söker efter charm, modernitet, år och historia. Vi söker efter natur och någonstans att trampa ner våra bara fötter på ett mjukt underlag en varm och solig sommarkväll. Det är någonting särskilt med den svenska naturen. Den håller vi väldigt kär.

 

Vad gör oss till en bra fastighetsägare?

I Sveg och Hede finns flerbostadshus och markbostäder belägna, som ägs och förvaltas av Härjegårdar Fastighets AB. Bostäderna är flervåningshus och små radhus med egna tomter som har charmiga kvalitéer vackert belägna i närhet till naturen. I samhällena är det nära till butiker, friluftsliv, skolor för låg- mellan- och högstadie samt gymnasium, grannskap och en av världens äldsta nationalparker. Just natur- och friluftsliv är det som livet i Härjedalen präglas av, i form av aktiviteter som att åka skidor eller snöskoter, jaga, vandra, fiska och cykla. Bostäderna i Hede har närhet till skidanläggningarna Vemdalen och Björnrike, golfbana, Ljusnan och det vackra Sonfjället. I Sveg finns närhet till alpina-backar och skidanläggning, golfbana, flygplats och Ljusnan som rinner genom samhället. Här finns allt för att leva med hög livskvalitet.

 

Inför sitt val av bostad är det viktigt att känna sig trygg med den hyresvärd och förvaltare som ansvarar för skötsel och underhåll. Till stor del handlar det om service och kunskap för att allt ska genomföras på rätt sätt och med hänsyn till det vardagliga livet. I bostäderna i Sveg och Hede sker underhåll kontinuerligt av Härjegårdar Fastighets AB, som har förvaltat bostäder sedan 1974. Bolaget är en etablerad aktör som ägs av Härjedalens kommun, och äger och förvaltar totalt 160 000 kvm fastighetsbestånd och 1 050 lägenheter i kommunen.

Verksamheten bedrivs med visionen att erbjuda bra bostäder, lokaler och service med hög kvalitet till marknadsmässiga villkor. Vi erbjuder alltså bostäder till rimliga priser som folk har råd med. Med vår kunskap av att bedriva fastigheter har vi en målsättning om att förverkliga bostadsdrömmar och boendemiljöer där man vill leva och bo långsiktigt. Vi vet hur människor ska trivas, och därför förvaltar vi inte bara bostäder, utan även äldreboenden, skolor och andra typer av lokaler i övrigt såsom för idrott och bibliotek. I och med en ökad efterfrågan på bostäder har vi startat ett par om- och nybyggnationsprojekt i kommunen som nu är i full gång. I dessa projekt arbetar vi hållbart, långsiktigt och miljömedvetet, så som vi gör med alla våra befintliga bostäder. Vi har ett stort miljötänk, det tror jag är viktigt för många idag och en av anledningarna till varför vi är en bra bostadsägare. Vi bygger för framtiden, helt enkelt.

berättar Hans Heuser, VD för Härjegårdar Fastighets AB

Bostäder som har något för alla

Härjegårdar Fastighets AB erbjuder både nyproducerade bostäder med moderna egenskaper såväl som bostäder från 80-90-tal i olika storlekar för att passa alla. Husen är låga, vilket skiljer oss från många andra bostadsbolag på större orter. Tanken har alltid varit att folk ska känna närheten till varandra och till naturen, vilket man gör i våra hus. I många av våra fastigheter har vi också möjligheten att erbjuda el inkluderad i hyran, något som uppskattas av hyresgästerna. Även fiber och bredband ingår i samtliga bostäder.

För oss som bor här är det en självklarhet att kunna skapa möjligheter att vistas i naturen även när man är hemma. Därför är balkonger och uteplatser något som de flesta av våra lägenheter har. Hos oss är man hemma i den svenska naturen

säger Hans Heuser