Fastighetstekniker

Härjegårdar Fastighets AB söker Fastighetstekniker (100 %) till Sveg

Kom och hjälp oss att utveckla Härjegårdar Fastighets AB. Fr.o.m. 1 jan 2016 har Härjedalens Kommuns fastighetsförvaltning samordnats i en ny organisation med Härjegårdar. Detta innebär att bolaget från årsskiftet förvaltar total ca 180 000 m2 lägenheter och lokaler. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag och vi söker nu en Fastighetstekniker. Anställningen är heltid fr.o.m. 2021-02-15 eller från den tidpunkt som är möjlig.


Rollen hos oss innefattar

Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av byggnader både invändigt och utvändigt med tillhörande VA, VVS, Ventilationssystem, El-, IT-, Styr & Regler-, Transport- och Avfallssystem, mm som ingår i drift och skötsel av fastigheter. Att vara allmänt händig är även det positivt då variationen på de dagliga arbetsuppgifterna är ganska växlande. I arbetet ingår daglig kommunikation och kontakt med hyresgäster samt entreprenörer.

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel och teknisk utbildning. Som person är du positiv, drivs av att skapa goda resultat. Du har ett stort engagemang och en mycket god förmåga att samarbeta och bygga relationer. Vi förutsätter att du har hög kompetens avseende IT och datoranvändning och användning av i branschen förekommande program. Meriterande är också att du har systemförståelse inom styr- och övervakning, ventilation, värme, vatten, kyla, brandlarm samt sprinkler.

 

Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid att du skall fungera i ett lagarbete. Ett strukturerat arbetssätt och god problemlösningsförmåga är viktiga framgångsfaktorer i denna roll. Vi tror också att du har ett kund- och serviceinriktat synsätt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer och verkar för en bra arbetsmiljö.

 

Ytterligare information

Placeringsort är Sveg. B-körkort är ett krav. God kunskap i Svenska krävs. Övriga språkkunskaper är också meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande då våra fastighetstekniker tjänster idag är mansdominerade.

 

Vi erbjuder

På Härjegårdar erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vårt uppdrag är i huvudsak av utförande karaktär vilket innebär att vårt fokus är att var effektiv och få saker genomförda. Detta skall bidra till att skapa en förutsättning för många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Börje Wallin, Arbetsledare, på telefon 0680-169 54, alt Anders Persson Fastighetschef 0680-169 74. Eller vårt fackliga skyddsombud (Kommunal) Peter Eskilsson 076-8159509

Visst låter det intressant?
Skicka in din ansökan med CV, betyg och löneanspråk senast 2021-01-17.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.