Hagmans Nordic

HR-ansvarig

Hagmans Nordic AB är specialister på skydd och behandling av ytor. Vi utvecklar, producerar och säljer produkter till våra egna och våra kunders varumärken. I vår portfölj ingår bl.a. Hagmans, Starta, Landora och Colorex, några av nordens mest efterfrågade varumärken på färg och bygg-, respektive fordonsmarknaden. Verksamhet bedrivs i Fritsla (huvudkontor), Stora Levene och Jung. Hagmans Nordic ingår i Limhamnshus Industri AB som i sin tur är en del av familjeägda Limhamnshusgruppen. Läs mer på hagmansnordic.com

 

Vår HR-ansvarig går vidare mot nya utmaningar, så vi söker nu en efterträdare!

 

 

HR-ansvarig


Hagmans Nordic är i stark tillväxt och som HR-ansvarig är du en nyckelperson för företaget och vår fortsatta utveckling. Du leder och driver det strategiska och operativa arbetet för ditt område vilket skapar förbättringar och förutsättningar för såväl organisation som individ.

 

Tjänsten!

Vi erbjuder en roll som ger stora möjligheter att påverka då ditt ansvar spänner över hela HR-området. Arbetsuppgifterna är operativa, administrativa och strategiska och du arbetar nära verksamheten som kvalitativt stöd till personal och chefer i alla förekommande HR-frågor. Du ansvarar för rekrytering, kompetensutveckling, arbetsrätt inkl. lagar och avtal samt representerar bolaget vid fackliga förhandlingar m.m.

Du arbetar löpande med utveckling av ditt område och dess processer i nära samarbete med bolagets ledning. Ditt täta samarbete med bolagets avdelningar ger dig gott om tvärfunktionella kontakter och du medverkar i utvecklings- och förbättringsarbete som berör hela bolaget. Du etablerar och bibehåller ett brett kontaktnät externt vilket skapar en god grund för rekrytering av talanger till bolagets framtida utveckling. Tjänsten kan utgå från Fritsla alternativt Stora Levene och rapportering sker till VD.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning HR eller annan relevant bakgrund. Du har några års erfarenhet från arbete i liknande befattningar, gärna från producerande industri. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift och du har god IT-kunskap.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande, strukturerad och organiserad. Du har en inre drivkraft, ser positivt och lösningsfokuserat på problem samt är trygg med att coacha chefer och andra kollegor inom HR-området. Vi förväntar oss att du drivs av utmaningar och har som mål att växa tillsammans med bolaget! Du identifierar dig med ordet serviceinriktad och vet precis vad som krävs för att leverera och bistå med “det där lilla extra”.
Erfarenhet av förvärv är meriterande.

 

Du blir en del av ett härligt team och fortsätter en spännande bolagsresa tillsammans med oss. Välkommen med din ansökan!

 

Senaste ansökningsdag är den 10 maj 2021 och intervjuer sker löpande. Frågor besvaras av Patrik Andersson, VD, på 070-601 89 12.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.