Gyllensvaans Möbler

Inköpare

Hej!
Är du en nyfiken inköpare som är sugen på en ny och spännande utmaning?

Trivs du med att vara länken mellan flera olika parter? Är du som person drivande och van att arbeta självständigt?


I din roll som inköpare hos oss kommer du att behöva vara duktig på att förhandla, beställa och koordinera inköp mot leverantörer i hela Europa. Du kommer att ha ansvar för en mängd egna leverantörer. Du ansvarar för att företaget får material i rätt tid, till rätt totalkostnad och till rätt kvalitet. Du har genom ditt arbete ett nära samarbete med leverantörer och vår produktion, logistik och ledning och kan vara med och påverka och driva supply chain-förbättringar. En inköpare bör vara en duktig förhandlare som samtidigt har kunskap om de lagar och avtal som styr inköp och upphandlingar. Vi ser gärna att du är analytisk och kan kommunicera med andra på ett tydligt sätt.

Omfattning:
Arbetstiderna är måndag till fredag, kontorstider. Flextid enligt överenskommelse. En del resor kan förekomma.

Kvalifikationer:
För att kunna göra ett så bra arbete som möjligt och trivas i din roll tror vi att du har följande erfarenheter och egenskaper:

  • Du är strukturerad och har erfarenhet av inköpsarbete.
  • Ett resultatorienterat arbetssätt med starkt driv.
  • Affärsmannaskap och en förmåga att kunna se helheten.
  • Goda språkkunskaper i engelska och gärna andra språk
  • Social kompetens och förbättringsfokus

Om oss

Gyllensvaans Möbler AB, beläget utanför Falköping, är ett familjeföretag verksamt inom träindustrin. Vårt motto är att, med modern teknologi och högt ställda miljökrav, tillverka och sälja möbler med rätt kvalitet till ett för våra kunder lågt pris. På Gyllensvaans Möbler prioriterar vi vår personals trivsel och hälsa. Fokus ligger på att alla anställda ska få möjlighet att utveckla sig själva och sin kompetens.

För mer information kontakta Inköpschef Mårten Gyllensvaan på tel. 0515-86455. Välkommen med din ansökan senast senast 2019-11-30