Nu söker vi en erfaren

Konstruktör

till Linköping

Vi söker Sveriges (kanske världens?) bästa konstruktör!

Nu letar Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB efter Sveriges bästa konstruktör som har det där lilla extra. Har du ett par års erfarenhet, en kreatörsådra av rang, fantastisk fingertoppskänsla och vill jobba med likasinnade proffs – precis som du? Läs vidare och skicka din ansökan redan i dag!


 

Om tjänsten
I rollen som konstruktör kommer du att utföra träffsäkra, statistiska beräkningar och kreativa konstruktionsritningar. Du kommer även att ansvara för olika projekt och ha kontakt med andra projektörer och entreprenörer. Du kommer att jobba tillsammans med 15 härliga medarbetare på vårt kontor i Linköping. Vi garanterar att du får utlopp för din kreativitet, här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter i en positiv miljö.

 

Vad som gör livet lite extra trevligt hos oss:

  • Friskvårdsbidrag.
  • Tjänstepension.
  • Flexibel arbetstid med möjlighet att jobba på distans vid behov.
  • Vi erbjuder självklart också roliga julfester varje år.
  • Trevliga sommarluncher.
  • Godis på fredagar är ett måste, likaså fika, kaffe och frukt – varje dag.

 

Så här säger några anställda om hur det är att jobba hos oss
Jobbet som konstruktör är både roligt och spännande, men framför allt är det lärorikt eftersom man arbetar med så pass många olika typer av byggnader och projekt. Man får ta ett stort eget ansvar, men hjälp och stöd finns alltid tillgängligt. Vi har förmånliga flextider samt ett förmånligt friskvårdsbidrag på företaget.”

” Vill du arbeta på ett mindre företag med bra sammanhållning och trevliga kollegor kan det här vara företaget för dig! Här finns stora möjligheter att utvecklas både som person och yrkesmässigt.”

 

Vem är du?
Vi tror att du är en positiv och lösningsorienterad person, som inte har några bekymmer med att ta egna initiativ. Du är civilingenjör eller högskoleingenjör i grunden och har minst 3–5 års erfarenhet inom branschen. Du är en fena på Autocad, Revit och Strusoft.

Vi är övertygade om att du är en social och god kommunikatör som inte har några som helst problem att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. En av dina bästa egenskaper (förutom dina yrkesmässiga kunskaper), är att du är en mästare på att skapa bra samarbetsklimat – med både medarbetare och kunder. Du är en sådan där person som man inte vill sluta prata med, helt enkelt.

 

Välkommen med din ansökan!

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.