Grönnäs Autoservice

Släpvagnsmekaniker

Skepplanda

Släpvagnsmekaniker som letar efter en ny utmaning?

Är du en person som har lätt för att lära dig nya saker? Har du en positiv inställning? Kanske också intresserad av en heltidstjänst? Då kan vi på Grönnäs Autoservice erbjuda dig en rolig och spännande roll som Släpvagnsmekaniker!


Det här innebär rollen

Vi är ett företag som både prioriterar hög kundnöjdhet, god service och att skapa en arbetsplats där alla känner sig inkluderade. För lyckas i rollen Släpvagnsmekaniker ser vi dig vara en problemlösare av rang som alltid arbetar noggrant och ansvarsfullt. Teamet är sammansvetsat, så blir du en del av oss hoppas vi du också är en lagspelare! Rollen kräver dock mycket självständigt arbete, så en kombination av båda är önskvärt.

Om du intresserar dig för ett jobb med tunga släp och trailers kommer den här tjänsten passa dig som handen i handsken. Här kommer du arbeta med uppgifter som rör felsökning, elektronik, reparation av bromsar, chassi och luftfjädring. Låter det spännande? Fortsätt läsa!

Vad vi önskar att se hos dig

För att trivas i rollen som släpvagnsmekaniker hos oss bör du:

  • Ha jobbat som mekaniker tidigare
  • Tidigare arbetat med tunga släp och trailers (bromsar, chassi och luftfjädring)
  • Ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Hur är det att jobba hos oss?

”Det bästa med mina kollegor är att alla är hjälpsamma, lösningsorienterade och har hög arbetsmoral. Alla inser att de är viktiga grundbultar för att driva företaget framåt.”

”Vi äter alltid frukost tillsammans och vi har även sociala aktiviteter utanför jobbet då och då. En bra förmån enligt mig är tillgången till utrustning och verktyg som gör det möjligt att laga din privata bil. Lönen är även konkurrenskraftig.”

Om Grönnäs Autoservice

Grönnäs Autoservice grundades redan 1960 av den legendariska duon Gösta och Sven. Med åren tog sönerna Magnus och Patrik över rörelsen och växlade upp genom att kontinuerligt bygga ut lokalerna för att tillgodose kundernas behov och önskemål. Idag har Grönnäs Autoservice en utmärkelse för Årets Företagare samt flera priser för Verkstaden med mest kundnöjdhet bakom sig.

Kontakt: Patrik Larsson

Mail: patrik@gronnasautoservice.se

Tel: 0303-33833

Känner du peppen? Vi ser fram emot din ansökan!