Grönnäs Autoservice

Fordonstekniker

Skepplanda

Är du Grönnäs Autoservices nya fordonstekniker?

Om du är en serviceinriktad person med intresse och erfarenhet inom elektronik och reparation – fortsätt läsa! Just nu söker vi en fordonstekniker för släpvagnar och lastbilar. Du kommer att arbeta med alla slags transportbilar, såväl tunga som lätta. Växer nyfikenheten?


Det här innebär rollen

Vi är ett företag som både prioriterar hög kundnöjdhet, god service och att skapa en arbetsplats där alla känner sig inkluderade. Därav ser vi gärna dig vara en solklar lagspelare, men samtidigt ha verktygen till att vara självständig spelare, då det är något som rollen kräver.

Våra fordon utvecklas ständigt med den modernaste tekniken, något som du kommer märka då du kommer jobba med alla slags transportbilar. Arbetsuppgifter som ingår i din vardag kommer kretsa kring elektronik, reparationer, felsökningar och service. Därtill ser vi dig gärna vara en lösningsorienterad person som både är noggrann och ansvarstagande i ditt jobb.

Vad vi önskar att se hos dig

För att trivas i rollen som fordonstekniker hos oss bör du:

  • Ha en fordonsteknisk utbildning och gärna några års erfarenhet som fordonsmekaniker.
  • Ha god kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik
  • Ha goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort är ett krav. C-, C1- eller D-körkort är meriterande

Hur är det att jobba hos oss?

”Vill man jobba i ett mindre företag som är under utveckling och vara en del av detta är Grönnäs rätt ställe. Vill man vara på en arbetsplats där det händer något hela tiden så ska man söka sig till oss – här blir det aldrig långtråkigt.”

”Vi strävar efter hög kvalité på samtliga arbeten vi utför, och det allra viktigaste är hög kundnöjdhet. Grönnäs är en mycket trevlig arbetsplats, vi äter frukost tillsammans varje morgon. Dessutom har vi ett bra bonussystem för alla anställda. En bra arbetsplats helt enkelt.”

Om Grönnäs Autoservice

Grönnäs Autoservice grundades redan 1960 av den legendariska duon Gösta och Sven. Med åren tog sönerna Magnus och Patrik över rörelsen och växlade upp genom att kontinuerligt bygga ut lokalerna för att tillgodose kundernas behov och önskemål. Idag har Grönnäs Autoservice en utmärkelse för Årets Företagare samt flera priser för Verkstaden med mest kundnöjdhet bakom sig.

Kontakt: Patrik Larsson

Mail: patrik@gronnasautoservice.se

Tel: 0303-338336

Känner du peppen? Vi ser fram emot din ansökan!