Chaufför

Är du Götene Kyltransporters nya chaufför?

Götene Kyltransporter fortsätter växa och behöver fler medarbetare till vårt åkeri som är i ständig utveckling inom transporter, fordon och miljöarbete. Värdesätter och brinner du för både frihet och ansvar? Hos oss jobbar du med stor frihet och på en arbetsplats med härlig sammanhållning. Låter det som något för dig?


Om tjänsten

Som lastbilschaufför hos oss kör du tempererade transporter med antingen bil och släp, trailer eller långtrailer. Körningarna finns över hela södra och mellersta Sverige från Borlänge och söderut. Du kommer att arbeta under efter schema som omfattar både dags- och nattskift, vilket innebär att dina körningar sker under olika tider.

Orter vi önskar medarbetare:

  • Götene
  • Jönköping
  • Falköping
  • Uddevalla
  • Örebro
  • Halmstad

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet som chaufför och att du trivs i rollen. Som person tror vi att du är flexibel, lyhörd och en riktig lagspelare som tycker om att ta ett stort ansvar och som alltid strävar efter att leverera i tid samt med god kvalité. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har CE-behörighet, YKB, truckkort med minst A2 och B2 samt digitalt färdskrivarkort. Det är även viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av tempererade transporter.

Om oss

Götene Kyltransporter AB och dess dotterbolag Götene Kyllager AB erbjuder transport- och lagerlösningar för kylda, frysta och torra varor av högsta kvalite. Vi är det lilla familjära bolaget som har tillräckliga resurser för att klara av både små och stora kunder. Vi är ca 300 anställda och har ca 110 lastbilar och totalt 34 000 m2 lagerlokaler. Vi ligger i framkant i branschen med vårt miljöarbete och kallas ofta för ”Sveriges mest omkörda åkeri” då vi aldrig kör mer än 80 km med våra fordon. Vi har också flertalet lastbilar som går på biogas, och på större delen av våra lokaler har vi installerat solpaneler.

Låter det intressant?

Ansök enkelt genom att fyll i dina uppgifter nedan. Passa gärna på att presentera dig själv lite kort så vi får veta mer om dig. Rekrytering sker löpande.

Känner du någon som skulle passa för tjänsten? Dela gärna annonsen vidare.