Götene Vatten & Värme

Anläggare/ VA-tekniker

Anläggare/ VA-tekniker med fokus på framtiden!

Söker du en tjänst där du får arbeta kreativt och varierat varje dag? Tycker du det är viktigt med en arbetsgivare som vill se dig utvecklas? Känns det lockande att få vara med och bygga framtidens Götene? Götene Vatten & Värme söker dig som vill vara med på vår resa mot att leverera framtidens tjänster inom VA, fjärrvärme och renhållning!


Om tjänsten
Som anläggare/VA-tekniker arbetar du resultatinriktat, varierat och kreativt för att leverera samhällsviktiga tjänster inom VA. Du kommer dagligen att utmanas, stimuleras och utvecklas i din tjänst då ingen dag är den andra lik. Du kommer till stor del att arbeta självständigt, med nyanläggning och underhåll av kommunalt vatten och avlopp. Du kommer också att hantera reparation och underhåll av det kommunala VA-ledningsnätverket i form av schakt, rörläggning, plastsvetsning och sättning av brunnar.

Du kommer att vara en del i ett sammansvetsat arbetslag där det är en självklarhet att dela med sig av sina kunskaper och stötta varandra för att ständigt leverera kvalitet. Hos oss blir du en viktig del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö tillsammans med engagerade arbetskamrater.

 

Om dig
Då du blir en viktig komponent i att forma avdelningen och utveckla våra tjänster tror vi att du är en person som med stort eget driv och engagemang som trivs med att få och ta ansvar och uppskattar möjligheten att kunna vara med och påverka verksamheten.

Du har en känsla både för detaljer och övergripande strukturer och trivs med att skapa relationer till arbetskamrater, kunder och leverantörer.

Vidare behöver du ha en anläggningsteknisk utbildning samt några års praktisk erfarenhet av rör-och anläggningsarbeten inom VA. Vi önskar att du har B-körkort och goda kunskaper i svenska språket. Andra önskvärda kvalifikationer är ’Säkerhet på väg’-utbildning, ’Heta arbeten’ och/eller Svenskt Vattens diplomkurs ’Rörnät’. Kursen ”Säkerhet på väg” krävs för tjänsten, men kan genomföras internt efter anställning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med beredskap.

 

Om oss
Götene Vatten & Värme AB ett relativt ungt kommunalt bolag som bildades år 2003 och ägs till 100% av Götene kommun. Företaget har 34 medarbetare och omsätter ca 110 miljoner kr om året.

Hos oss får du chansen att driva din egen utvecklingsresa genom varierande uppdrag hos spännande kunder, alltid med stöd av kollegor.

Vår arbetsledare på VA-avdelningen berättar om sin tjänst och det han tycker är särskilt roligt med sin roll är utmaningarna man ställs inför!

 

”I min roll som arbetsledare ansvarar jag för drift och underhåll av ledningsnäten samt vissa investeringsprojekt. Mina arbetsdagar tycker jag är roliga och utmanande då jag ena stunden sitter lugnt och jobbar via dator och minuten efter kan stå ute på gatan med vattnet sprutande runt fötterna. Det är vad jag kallar utmaningar!”

”Vidare får jag vara en del av en viktig samhällsutveckling i Götene, tillsammans med kollegor som jag får diskutera viktiga idéer och utvecklingsfrågor. Jag har också möjligheten att styra min egen vardag, vilket passar mig väldigt bra.

”Utöver det har jag ett bra team och en positiv chef som jag jobbar långsiktigt och kreativt tillsammans med för att skapa smarta och ekonomiska lösningar som både är säkra och miljöanpassade. Vi erbjuds också förmåner som exempelvis friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt resor, aktiviteter och studiebesök, vilket gör att vi både kan ta hand om oss själva och ha roligt med teamet!”

 

Vi ser fram emot din ansökan senast 18 juni 2021.

 

Välj dem som stämmer in på dig.
Click or drag a file to this area to upload.
Har du inget CV tillgängligt kan detta kompletteras vid ett senare tillfälle.