Götene Vatten & Värme

VA-ingenjör

Götene kommun

Vi söker en lösningsorienterad VA-ingenjör

Götene Vatten & Värme AB är ett litet bolag med stora uppdrag och möjligheter

 


 

Vill du tillhöra ett framstående företag som jobbar med samhällsbyggnad och vara med på en spännande tillväxtresa? Götene vatten och värme AB levererar tjänster inom VA och Fjärrvärme, med en kundnöjdhet på drygt 80 % rankas vi som branschens fjortonde bästa.

Vill du vara med och utveckla framtidens Götene? Vill du vara en del av att planera nya bostadsområden, arbeta för ett hållbart Götene eller vara med i spännande infrastrukturprojekt?

Då har vi jobbet för dig!

Rollen som VA-ingenjör hos oss är omväxlande och du kommer att vara en av våra experter inom området.  I den här rollen följer spännande utredningsuppdrag inom VA, att bedöma VA-försörjningens förutsättningar i framtida exploateringar, vara ett tekniskt stöd i olika projekt exempelvis dagvattenhantering. Du kommer även projektleda och följa upp investeringsprojekt såsom nya exploateringsområden, nya serviser och ledningsarbeten.

Just nu är vi i startgroparna för att planera och utveckla framtidens Götene, så det finns möjligheter att vara med på denna resa i olika roller. Här får du vara med och påverka på riktigt!

 

Vem är du?

Vi tror att du har teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning mot samhällsbyggnad, VA, miljö eller motsvarande. Meriterande är några års erfarenhet från VA-projektering, produktionsplanering, anläggnings AMA, GIS-kunskaper och anslutningsfrågor samt goda kunskaper i Auto Cad.

För att bolaget ska lyckas med sitt uppdrag utgör en viktig del av tjänsten att skapa samarbete och goda relationer med våra externa och interna kontakter. För att lyckas i den här rollen behöver du ha förmågan att etablera kontakter, bygga förtroende och skapa varaktiga relationer. Vi kommer därför att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet utförs till störst del i projektform, där vissa projekt sträcker sig över en längre tid och andra kortare. Vi ser som en förutsättning att du självständigt kan driva projekt framåt och har en förmåga att anpassa dig till ändrande omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Här hjälper och stöttar vi varandra i arbetsgruppen, det är av stor vikt att du tycker om att dela med dig av dina kunskaper/erfarenheter och att du kan ta till dig av andras. Du är prestigelös och har intresse av att arbeta i en verksamhet med varierande och breda arbetsuppgifter där du kan bidra med din kompetens och utvecklas tillsammans med andra.

Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har god datorvana. Kunskaper inom Officepaketet är ett krav, liksom B-körkort, då bilkörning förekommer i tjänsten.

 

Du erbjuds

En spännande och omväxlande tjänst där du kommer att få utvecklas tillsammans med ett av branschens bästa företag. Hos oss blir du en del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö tillsammans med engagerade arbetskamrater. Du har flexibel arbetstid och det är en självklarhet för oss att du ska ha balans mellan arbete och fritid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Vid frågor kan du kontakta            

Är du intresserad av tjänsten så ansök snarast, urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum (28/8).

Välkommen med din ansökan och bli en miljöhjälte!

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.