Götene Vatten & Värme söker

Anläggare

till Götene kommun

Vi söker en anläggare till Götene Vatten & Värme!

Söker du en tjänst där du får arbeta kreativt och varierat varje dag? Där du får vara med och bygga framtidens Götene? Götene Vatten & Värme är ett litet företag med stora uppdrag och nu söker vi en anläggare.


 

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av nyanläggning och reparation av kommunala VA och FV-ledningar i Götene kommun. Andra uppgifter som ingår är drift och underhåll av befintligt VA och FV-nät samt hantering av mätare, både praktiskt och administrativt.

I tjänsten som anläggare arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna. Eftersom dagarna många gånger ser olika ut och du arbetar varierat och händelsestyrt kommer du dagligen att utmanas, stimuleras och utvecklas i din tjänst varierande och ges möjlighet att påverka ditt arbete.

 

Om dig

Som person ser vi att du är praktiskt lagd, du tar eget initiativ och är mål- och kvalitetsmedveten. I arbetet förekommer mycket kontakt med våra kunder och därför är det viktigt att du är serviceinriktad. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är intresserad av teknik och problemlösning. Du tar hand om dina redskap och arbetar på ett säkert sätt för att inte riskera kontaminering av dricksvattnet.

Det är viktigt att du bidrar för att skapa ett gott arbetsklimat. Förutom grundkraven vad det gäller kompetens lägger vi stor vikt vid hur du är som person och att du både har förmågan att arbeta självständigt och i grupp med andra människor.

Du har utbildning och/eller arbetserfarenhet av rörläggning, meriterande om du har flerårig vana av ledningsarbeten på kommunalt VA-ledningsnät.

Du förstår, talar och läser svenska utan svårigheter samt har B-körkort och tillgång till bil. Har du BE-kort ser vi det som meriterande. Du behöver ha datorvana. Tjänsten är 100 % tillsvidare och beredskapstjänstgöring ingår.

 

Hur är det att arbeta hos oss?

I rollen som anläggare hos oss arbetar du med drift och underhåll av ledningsnätet samt vissa investeringsprojekt. Dina arbetsdagar kommer att vara varierande och utmanande då du ena stunden sitter lugnt och jobbar vid datorn och i andra minuten står ute på gatan med vattnet sprutande runt fötterna.

Du får vara en viktig del av samhällsutvecklingen i Götene och tillsammans med dina kollegor diskutera problemlösning och utvecklingsfrågor. Du kommer ingå i ett gött team med en positiv chef som jobbar långsiktigt och kreativt tillsammans med gruppen för att skapa smarta och ekonomiska lösningar som både är säkra och miljöanpassade.

I din anställning erbjuds du förmåner som exempelvis träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling men även gemensamma aktiviteter, vilket gör att vi både kan ta hand om oss själva och ha roligt tillsammans med kollegorna!

Har vi fångat ditt intresse? Sök då tjänsten omgående, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdatum 2022-10-11.

 

Vid frågor kan du kontakta:

Marcus Petersson, Driftchef VA

Marcus.Petersson@gotenevatten.se

0511-38 63 07

Välkommen med din ansökan!

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 2 files.